Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen rájöttem, hogy szeretem. Hogyan tovább?
Van egy lány, akivel régen szerelmesek voltunk egymásba, együtt is voltunk egy ideig, de a távolság miatt vége szakadt. Ezek után én finoman szólva felültettem, átvertem (nem teljesen szándékosan), ennek hatására éveket várt rám, és olyan romantikusan jelezte, hogy szeret még, mintha nem is nő lenne, hanem egy hősszerelmes lovag. A huszadik töketlenkedés és alázás után is szeretett még. De mára már megutált, és összejött mással. Nagyon fáj nekem nézni, hogy mással van, ezért még cikiztem is a pasiját.
De tegnap jött el a törés: részegen rájöttem, hogy szeretem, és jó ötletnek tűnt felhívni. Azt mondta, hogy szereti a barátját, de ha nem így lenne, akkor sem jönne velem össze, mert látta, hogy mit műveltem a volt barátnőmmel is, tehát aki olyanra képes, abban megbízni nem lehet.
Mit tegyek? =(
Kezdetnek józanodj ki.
Aztán gondold végig miért is voltál vele s*ggf*j ennyi ideig.
Aztán ha ezzel végeztél, rájössz, hogy mindenkinek jobb ha békénhagyod szegény lányt (félve jegyzem meg, talán az összeset egy időre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!