Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok egy fiúval, de rájöttem, hogy talán az exemet szeretem. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Minden oké volt eddig, biztos voltam az érzelmeimben, de ma meghallottam a zenét, ami az exemmel a közös zenénk volt, és előtörtek az emlékek, érzelmek. Mit csináljak? Közben szeretem a barátom2014. aug. 27. 20:42
2/7 anonim válasza:
Minek mesz bele kapcsolatba ha meg nem vagy tul az exeden. Tenyleg ma mar minden no K??
3/7 anonim válasza:
Gondold át hogy mit/kit szeretnél jobban. Kedves előttem lévő!!! Miért lenne ezért K?!!
4/7 nócikaa válasza:
Szerintem ha már annak vége, akkor nem hiába lett vége. Biztos nem csak úgy szakítottatok. Ezért szerintem felejtsd el az exed. Tudod mindig az kellene ami nincs :P ha vele szakítanál akkor meg rá vágynál?:P
5/7 baker2424 válasza:
semmi baj ezzel,a mmultad szép emlékei igaz nekem szinte minden exem hiányzik majdnem :D
6/7 anonim válasza:
Tényleg nagyon biztos voltál az érzéseidben, ha egy zenétől már legszívesebben rohannál vissza az exedhez.
Mit csinálj? Tisztázd le magadban az érzéseidet, döntsd el, hogy kit is szeretsz úgy igazán, és aszerint cselekedj. Legközelebb meg ha vége egy kapcsolatnak, ne rohanj egyből másik pasihoz, hanem csak akkor kezdj kapcsolatba, ha tényleg szereted őt, és lezártad az előzőt.
7/7 anonim válasza:
A kutya is elkezdett nyáladzani amint meghallotta a csengőt. Nem sértés.
Inkább maradj a barátodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!