Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmarad-e így a szerelem?
Figyelt kérdés
A párom külföldi, kint jó munkája van és nem szeretne Magyarországra költözni. Viszont én még a megismerkedésünk előtt elkezdtem egy itteni egyetemen azt a szakot, amelyre mindig vágytam. Jelenleg másodéves vagyok, 3 év még hátra van. Utána kiköltöznék. Szerintetek megmarad így a kapcsolat, kibírja, hogy ennyi időn át csupán havonként 1 hétvégére tudunk személyesen találkozni? Van ennek így értelme?2015. márc. 9. 16:23
1/9 anonim válasza:
Ha kitartóak vagytok és nagyon erős közöttetek az egymás iránti kötelék, akkor jó esély van rá, hogy végig tudjátok csinálni.
4/9 anonim válasza:
esetleg a mesterképzést nem csinálhatod kint külföldön? talán még hasznodra is válna a dolog, a nyelvtudás meg hasonlók miatt, ha utána szakmában is szeretnél majd dolgozni... és egy évet pedig kellő kitartással és bizalommal ki lehet bírni.
bár a havi egy hétvégi találkozás nagyon kevésnek hangzik. ember legyen a talpán, aki azt hűségesen és maradandó szerelemmel kibírja. magamból kiindulva egy hónap nem-találkozás után már feleannyira sem lennék szerelmes, mint előtte.
5/9 anonim válasza:
Vajon mit csinál a barátom mikor nem velem beszél és nem is dolgozik, vagy úgy tudom, hogy dolgozik....hányszor tetted már fel magadnak ezt a kérdést?
6/9 anonim válasza:
Nagyon nehéz.. ha nagyon kitartóak vagytok, akkor igen, de nem 3 évig, szerintem az rengeteg. Előbb-utóbb valamelyikőtök kibukna. Bizalmatlanság, akár egy harmadik fél okoskodása, egy baráté: "Szerinted mit csinál éppen?" Mert ilyenkor ők adják a kezdő lökést... Valamilyen szinten jogosan. Van értelme, érdemes megpróbálni, mert vannak kivételes kapcsolatok, de rövidítsétek le az időt. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a leírt gondolataitokat. Néhány oktató miatt mindenképp itthon szeretném végigvinni.
2015. márc. 9. 19:04
9/9 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból mondod? Vagy csak feltételezés?
2015. márc. 16. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!