Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A be nem teljesedett vágy/szerelem tényleg megmarad örökre?
Ha ő lett volna a NAGY xy akkor nem maradt volna a partner :S
Egyébként nem.
Ez sok mindentől függ.. De valamilyen szinten megmarad.
Ha neked van kapcsolatod, akkor ő benne fog megmaradni jobban, és ugyan így fordítva. (már mint neki van kapcsolata akkor benned fog jobban.) :D
Utálom az ilyen "kapcsolatom van de más tetszik" dolgokat. Azt a kapcsolatot megette a fene...
Nem szereted igazán a másikat, mert ha szeretnéd nem foglalkoztatna más. Szerintem váltsd. Pártolj át hozzá. A fent leírt érzéseket keresd ne a langyos állóvizet amiben most van. Igy elhalványulnak az érzéseitek, és a következő találkozásnál amikor már mindketten szinglik lesztek nem biztos, hogy kialakul újra ugyanez az érzés...én biztos vagyok benne, hogy nem lesz meg végig. Ha meglesz akkor dobd ki a párod mert totális megcsalás egy kapcsolatban másvalakiről álmodozni!!
"Ha két ember közül kell választanod, a másodikat válaszd mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba"
Abszolút egyetértek ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!