Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A be nem teljesedett vágy/szer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A be nem teljesedett vágy/szerelem tényleg megmarad örökre?

Figyelt kérdés
Tehat ha xy-nal vonzodunk egymashoz, de egyikunknek van parja, ezert nem lesz semmi, akkor ez az erzes ott lesz egy evekkel kesobbi talalkozasnal is?
2013. febr. 14. 08:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz meg örökké. Ha majd újra találkoztok, újra kialakulhat de nem lesz meg végig...
2013. febr. 14. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha ő lett volna a NAGY xy akkor nem maradt volna a partner :S

Egyébként nem.

2013. febr. 14. 08:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ.. De valamilyen szinten megmarad.

Ha neked van kapcsolatod, akkor ő benne fog megmaradni jobban, és ugyan így fordítva. (már mint neki van kapcsolata akkor benned fog jobban.) :D

2013. febr. 14. 09:19
 4/14 betlindis ***** válasza:
remélem nem, én évek óta várok rá, hogy egy ilyen elmúljon, de eddig még nem sikerült neki...
2013. febr. 14. 09:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Utálom az ilyen "kapcsolatom van de más tetszik" dolgokat. Azt a kapcsolatot megette a fene...

Nem szereted igazán a másikat, mert ha szeretnéd nem foglalkoztatna más. Szerintem váltsd. Pártolj át hozzá. A fent leírt érzéseket keresd ne a langyos állóvizet amiben most van. Igy elhalványulnak az érzéseitek, és a következő találkozásnál amikor már mindketten szinglik lesztek nem biztos, hogy kialakul újra ugyanez az érzés...én biztos vagyok benne, hogy nem lesz meg végig. Ha meglesz akkor dobd ki a párod mert totális megcsalás egy kapcsolatban másvalakiről álmodozni!!

2013. febr. 14. 09:28
 6/14 anonim ***** válasza:

"Ha két ember közül kell választanod, a másodikat válaszd mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba"

Abszolút egyetértek ezzel!

2013. febr. 14. 09:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Megmarad És az nagy baromság hogy ha őlet volna az igazi akor őszelytőtők vagy nem foglalkoznál más lányal . Ha ninc reáli sesélyed rá akor normális hogy hagyod a fenébe job minth afoton zaklatnál egy olyat aki nem akar téged .
2013. febr. 14. 09:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Sokáig megmaradhat, de igazából egy idő után már nagyobb szerepe van benne a mi lett volna ha... jellegű fantáziálgatásnak, meg annak a képnek, amit a másikra kivetítünk, mint a valódi szerelemnek.
2013. febr. 14. 10:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Hope no. Bajban is lennék. Bár való igaz a legerősebb érzelmeket kiváltó csajjal még mindig összejönnék... És nem pusztán a testi vpnzalom miatt... Az Egyetlen volt akinél lett volna reális esély... És volt soksok közös tulajdonság meg ilyenek. De mára ennek 0% esélye van mert kb 6 éve nem láttam...
2013. febr. 14. 10:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Xeno hát miért nem keresed meg? A mai közösségi oldalas világban....ejj ejj
2013. febr. 14. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!