Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az "első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az "első szerelem örökre megmarad" dologròl?

Figyelt kérdés
Én 15F vagyok ,és nem rég szakìtottam az első barátnőmel , és azòta van hogy néha csak rá tudok gondolni,stb...Peddig már tùl tettem magam rajta...
2014. márc. 30. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
nem rég szakítottam én is az elsővel, majd meglátjuk
2014. márc. 30. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Az első nem biztos. De az igazi az tutira :)

Én eddig életem során kb. 8 lányba voltam szerelmes. 2-be nagyon de egybe annyira, hogy bele is betegedtem amikor szakítottunk :P

Szerencsére a barátok kigyógyítottak :)

24/F

2014. márc. 30. 23:19
 3/9 legly ***** válasza:

Én is ilyen voltam :)) Csak nekem az első az még fiatalabb koromban volt :)

Ezután elkezdtem úgymond könyveket olvasni a nőkről, hogy, megismerjem őket még jobban. Őszintén szólva, részben sikerült, részben még nem, de nem is bánom! :)

Manapság is nagyon jó barátok vagyunk, s azaz emlék hogy Ő volt az első barátnőm az életemben, az sosem múlik el :)

Egy idő után már túlteszed magad, vagy jön más, vagy amit mondani szoktam, hogy "megtanulsz ezzel az érzéssel együtt élni".

Most rossz, tudom, de lesz jobb is, hidd el, tapasztalatból mondom ;) csak ne engedd hogy ez amit most érzel ez felemésszen, mert onnan nagyon nehezen tudsz visszarázódni.

Ha gondolod írj privátot LINKKEL EGYÜTT!

Üdvözlettel

Legly

2014. márc. 30. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
nem marad meg
2014. márc. 30. 23:22
 5/9 Költőnő? ***** válasza:
Üdv újra köztünk G.:)))
2014. márc. 30. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött össze.

Most a másodikon vagyok túl.

Bár az elsőnek egy baleset miatt lett vége, sosem tudom meg, hogy mi lett volna ha..

2014. márc. 30. 23:33
 7/9 Angel106 válasza:
Ezek szerint még nem tetted magad túl rajta.... Majd látod, hogy mi lesz, nekem az igazi nagy szerelmem a 2. pasim volt. Már nem vagyunk együtt, majd belehaltam a szakításba évek után jött újrapróbálkozás, néha még gondolok rá így is, de tudom, hogy nem voltunk egymáshoz valók, mert ha így lett volna akkor most is együtt lennénk. Kitartás, lesz jobb! :D 23/L
2014. márc. 31. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. márc. 31. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem igaz, h az első szerelem örökre megmarad. 3 éve szakítottam az első szerelmemmel, 4 évig voltunk együtt. Ma úgy érzem, ha visszagondolok, hogy nem is ismertem......
2014. márc. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!