Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi flört fér bele nektek, ha éppen van párotok?
Nyilván élvezem, ha megnéznek az utcán, stb, és néha nekem is bejön külsőre egy-egy srác. Nem csinálnék semmit, mert van barátom és szeretem, de furcsa faarccal elhaladni ilyenkor meg kerülni mindenféle szemkontaktust. Pedig ezt kell csinálni? Mennyire flörtöltök, ha van párotok?
19/L
Én pasi vagyok, és én szoktam akkor is, ha van valakim.
Úgy hogy azzal kezdem"ha nem lenne senkim" és szóban bármeddig el megyek.
Érintésben max a válla, arca.
Lehet szemétség azzal akivel nem vagyok, de bizonyos szintig élvezik...De nem veszik komolyan, ahogy én se.
Ez jó önbizalomnövelő.
Mosoly, semmi több. A mosoly mögött pedig több minden állhat, és nálam többnyire nem a flört, ha párom van, hanem csak a kedvesség.
Bár ez a páromtól és a kapcsolatunktól is függ...
Naná, hogy nekem is jólesik, ha megnéznek az utcán (mondjuk ez is attól függ, hogy milyen stílusban...), de azért nem fogok az illető karjaiba zuhanni. Se egyedülállóként, se párkapcsolatban.
Szemétség ha egy önbizalom hiányos a srác.
Ha kulturáltan megnézik ...
Örülök hogy jó csajom van, nem egy bányarém!
#5-nek
Ha a srác önbizalomhiányos , szemétségnek fogja tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!