Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire flörtöl mással a párotok?
Természetesen mindenféle tettlegesség nélküli flörtre gondolok.. Dícsérgetés, szép szavak, csak úgy viccesen például.
Toleráljátok ezt? Mi a véleményetek róla?
Mióta vagytok kapcsolatban, hány évesek vagytok?
Bocsi a sok kérdésért, de fontos lenne.
22/N
Az, hogy megnéz másokat, oké, pasi, hűséget fogadott, nem vakságot.
De a flört nem fér bele. Volt egy barátom, aki a szemem előtt is flörtölt. Nem tudtam benne megbízni. Rá is ment a dolog. De kiderült, hogy nem is gondolta velem komolyan.
Másik két exem megtisztelt azzal, hogy amikor vele voltam, nem is nézett mások után.
Szerintem alap, hogy még viccesen se flörtölünk mással a párunk előtt!
24N
Mi távkapcsolatban vagyunk, ha flörtöl is mással, nem tudok róla. Bár nem hinném, vagy tényleg csak max annyi, amit elmondtál, megdicsér másokat stb.
Engem nem zavar, ha velem van, rám figyel. Amíg így marad, tőlem azt nézeget, akit szeretne. Mindketten tudjuk hol a határ és nem feszegetjük.
Egy éve, 23-28.
23L
Semennyire. Mielőtt mi összejöttünk volna szó szerint fűnek-fának udvarolt, persze legtöbbször hátsó szándék nélkül, csak egyszerűen élvezte a figyelmet. A kapcsolatunk első időszakában a finom dicsérgetések megmaradtak (de férfiak és nők irányába egyaránt - persze a férfiakat másképp dicsergette), de miután egyértelműen jeleztem felé, hogy engem ez zavar és megalázónak tartom, azóta nem csinálja. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon szeret engem, meg sem fordul más nő a fejeben, de attól még zavaró, főleg, hogy sok nő ezt egyértelmű kezdeményezésnek vette és nem volt rest folytatást kérni. Ez is hozzásegített ahhoz, hogy ne folytassa tovább.
Két éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!