Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, mennyire tűritek, ha a párotok másokkal is flörtöl?
Nálam, ha a "párom (bocsi, kihagyhatatlan: a zokninak van párja :D ) engedi hogy kikezdjenek vele, felfogható annak, mint ha megcsalna.
Miért kell neki mással flörtölgetni, ha ottvagyok neki. Nem vagyok elég, vagy valamit keres amit nem kap meg/ nem talál meg bennem?
Én bár csajból vagyok, de ha mással flörtölne a barátom, kasztrálnám saját kezűleg! :D
22L
Én sem tolerálnám már a flörtölést sem... De egyébként a flört fogalma is relatív, van aki a fiúkkal való barátkozást is annak veszi kb. :) Ha már vannak célozgatások, szexuális poénok, meg úgy összességében furcsán viselkednek, az már nagyon nem oké.
21L
Én megengedem, sőt, ha szeretné akár többet is. Szabad kezet adtam, ha megkíván valakit, sexelhet is vele. Semmi jónak nem vagyok elrontója. Tudtommal a sexuális szabadsággal még nem élt.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!