Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Van egy Lány akivel a múlthéten nagy nehézségek árán végre sikerült összejönnöm. Csak ez a kapcsolat sajnos pár napig tartott mivel azt mondta hogy ő nem érzi jól magát abban a tudatban hogy kapcsolatban van... Ez létezhet hogy így van? Mert közben meg hiányzok neki és tudom ő is érez valamit. Ezen a héten szinte nap megleptem valamivel és utána persze örült de szomorú is volt. Mit kéne még tennem?

2015. márc. 7. 16:58
 1/2 Makaronka válasza:
Hány évese vagytok? mert hogyha 16 felett akkor nem tudom de ha alatta akkor érhető. volt elötted pasija? mert ha igen akkor baj van :/ ha meg nem akkor meg nem érett
2015. márc. 7. 17:06
 2/2 A kérdező kommentje:
A lány 18 én pedig 15 de azt mondta hogy őt ez nem zavarja. Pasiról meg csak egyről tudok annyira nem voltam kíváncsi hogy hány pasija volt már.
2015. márc. 7. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!