Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szabad futni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szabad futni egy lány után?

Figyelt kérdés

A kérdést úgy értem, hogy egy srácnak mennyire szabad futni úgy egy lány után, hogy ne forduljon a kocka, ne érezze a lány hogy övé a lap, ő diktál, stb..

Tehát hogy ne essen bele a srác abba a csapdába amiből nagyon nehéz kijutni és visszafordítani hogy majd a későbbiekben a lány teperjen..

Az alaphelyzet abból áll, hogy volt nem jöttem össze a lánnyal viszont elég komoly érzelmeket tápláltunk egymás iránt. Majd egyszer csak kavarások miatt nagyon nagyon összevesztünk, és a csaj mintha kicsit lekakilná az egész helyzetet, visszább vett a tempóból , mintha annyira nem érdekelné az egész azóta.

Tenni viszont szeretnék ez ellen és próbálok, de úgy hogy a későbbiekben ne bánjam meg. Azóta még nem sikerült találkoznunk, addig akarom kihúzni ezt az egész dolgot, de nem nagyon tapadósan. Jókat eltudunk beszélgetni csak ht most kicsit más mint azelőtt.

2015. márc. 7. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
49 km/h a max.
2015. márc. 7. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ha nem kellesz neki elsőre, majd lesz más, ne alázkodjál meg.
2015. márc. 7. 14:49
 3/7 A kérdező kommentje:
A találkozót mindenképp megszeretném várni azért, viszont hogy addig a taliig, mennyit beszéljek vele meg ilyenek. 100%ban biztos vagyok hogy élőbe minden az lenne mint régen, csakhát van egy letisztázatlan ügyünk és eléggé betett köztünk. Tehát taliig mennyire keressem meg ilyenek
2015. márc. 7. 14:50
 4/7 anonim válasza:
Talán lehet hogy egy kicsit megijedt ezért vett viszább.. talán ö is azt akarja h nehogy megsérüljön az egészben talán beszélhetnél vele ugy h csak 2-ten vagytok de ha akkor sem fogja igazán érdekelni a dolog lehet azért van mert már nem ugy érez mint korábban. A kérdésedre válaszolva szerintem sose adj többet mint amennyit kapsz mert megsérülsz.. ha futsz egy lány után azt elöbb utóbb ugyis észreveszed hogy akar-e töled valamit :/ remélem tudtam segiteni! :)
2015. márc. 7. 14:52
 5/7 A kérdező kommentje:
értem, és amig nem talizunk addig mennyire tartsam fennt ezt az egészet köztünk? beszélgetések ilyenek:/
2015. márc. 7. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed de ne fuss egy nő után. Nem éri meg hidd el , ne alázd saját magadat. Próbáld meg minél hamarabb , el hívni randira és meg csókolni. Utána már zsír minden.
2015. márc. 7. 15:41
 7/7 anonim válasza:
majd jön másik
2015. márc. 14. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!