Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy ne?
Van egy párom , már fél éve vagyunk együtt !
Nagyon szeretem , és ő is engem (ha igazat mond) .
MIndig nézegeti a lányokat , és nagyon zavar . Az eggyik barátnőm hogy egyszer ott hm-ögött egy csaj seggére . Mondta neki a barátnőm hogy elmondja nekem . Elkezdi a barátom "nézni szabad" . Szerintem a LOFASZT NÉZEGESSEN MÁS LÁNYOKAT ! Mert hát ez olyan mintha nem lennék neki elég jó , és ezért nézeget más lányokat . De szerintetek Szabad nézegetni vagy sem ? Meg ezen kívűl is vannak problémák . pl:féltékeny a legjobb haveromra , nem hülyülhetek vele stb. Már nagyon elegem van . Egyben nagyon is szeretem . MIt tegyek ?
szerintetek szakítsak vele vagy ne ?
Hűséget fogadott, nem vakságot.
Bár az bunkóság, hogy ott hümmögött másnak. : D
De te is kicsi gyerek vagy még olyan felfogással, hogy "lofaszt nézegessen más lányokat" !
Nekem sem esne jól, de hát ez természetes.
minden pasi nézegeti a csajok seggét
v szokj hozzá v szingli maradsz
"hűséget fogadtunk nem vakságot"
kész
Ismered azt a mondást, hogy a férfi hűséget fogad nem vakságot. Nem mellesleg elég igazságtalan, hogy te a szakítást fontolgatod amiért ránéz egy lány fenekére de te szabadon hülyülhetsz a haveroddal. Nem tudom pontosan mit jelent nálatok a "hülyülés" de nyilván több lehet benne mint 1-2 odapillantás.
Most erre, hogy szakíts vagy ne nem tudok mit mondani mert, ha össze-vissza elbeszéltek egymás mellett, ő ezt mondta, neki meg ezt mondta ő meg ő és hasonlók, ahelyett, hogy megbeszélnétek egymással, sőt már a szakításon gondolkodsz akkor nyilván nincs köztetek olyan kötelék ami indokolná a kapcsolat további fenntartását.
Pláne, hogy így kezdted az egészet "szeret engem (ha igazat mond). Már itt látszik, hogy semennyire nem bízol benne de ez nem az ő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!