Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi magát nőnek egy nő? Azaz mit kell tudni a nőkről?
Figyelt kérdés
Egy nő bármire kész a szeretett férfiért, ha biztonságban és szeretve érzi magát. Bizonyára nincs egy univerzális recept arra, hogy ezt az érzést hogy adja meg neki a férfi, de azért, ha vannak fontos, lényeges pontok, alapelvek, amire mindenképpen oda kell figyelni, nagyobb vonalakban iránymutatást tudna ebben adni valaki, aki jobban tudja, hogy értem a kérdést, mint én magam? Mit kell tennie (és hogyan) egy férfinak, hogy egy nő igazán nőnek érezhesse magát mellette?2015. márc. 7. 12:53
11/12 anonim válasza:
ennyi megkeseredett ferfit.... szornyu olvasni...
az en valaszom pedig: ereztesd vele, hogy tetszik neked, bokolj, de ne allandoan mert akkor elveszik a varazsa.. ne csak a kulsejet dicserd, hanem a belsojet is
szerintem ennyi eleg, nekem ennyi eleg lenne, hogy aldjam az eget, hogy ilyen pasit adott.
19l
12/12 A kérdező kommentje:
11: szerintem a 10-es a férfiakról beszél megkeseredetten, tehát ő nő. :)
Szóval neked elég ha csak bókolok? :) Add meg a címedet, megyek udvarolni! :)
2015. márc. 9. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!