Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy sok férfinak be jönnek a kövér/molett nők de nagyon kevés nőnek jön be kövér fiú? Ez most hogy van?
Ez általánosítás és nem is igaz. Mai álláspont szerint a kövérség negatív megítélésű, nem egyezik a szépségideállal, ami férfi és nő esetében is a karcsú, sportos, egészséges.
Vannak akiknek tetszik, vannak akiknek nem, ezek között vannak akik nők, vannak akik férfiak. Nem lehet pontosan felmérni, hogy mi az arány egy gyakoris kérdés alapján.
A térdig érő zsíros hasú nőket se szereti senki, és az ennek megfelelő férfi változatot se.
A kicsit husibb csaj és a mackós pasi is van akinek be jön.
Az itteni válaszok alapján nem lehet általánosítani. Nagyon sok szerencsétlen fiú tölti itt az idejét, aki mindenkire ráír, aki nőnek tűnik a kérdése vagy válasza alapján.
A saját tapasztalatom: amikor 55 kiló voltam, rengeteg pasinak tetszettem, amikor 85, akkor szinte senkinek. Most félúton vagyok a kettő között, jobb a helyzet, de messze nem annyira, mint 55 kilóval. Ebből kiindulva nem olyan sok férfinak jönnek be a kövér/molett nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!