Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy ti mindig azt mondjátok hogy a rendes srácok jönnek be?
Ez itt a sérült emberek talàlkozója?
Mr kingnek igaza van,semmivel sem külônbek a férfiak,mindkét nemben bôven van hiba!Ez messzirôl büzlik a àltalànosìtàstól,és azt persze a nôk is tudnànak...ezzel a kérdezô vitàt szìt,indulatokat.Szerintem mindenkinek elsôsorban magàban kell keresni a hibàt,mert mindenkiben akad...ezzel semmire nem mentek ha kìgyòt,békàt dobàltok..törekedni kell arra hogy amit tudsz magadbòl hozd ki,ha belül rendbe vagy lelkiismeretes,akkor külsôleg..ha magaddal megvagy elégedve és nem kellesz,keresd màshol!!Nem biztos,hogy ô jàrt jobban...
Biztos vagyok benne l,hogy akik itt vannak mind értékesek lennének ha sérelmüket,nem haragba töltenék...mindig van oka annak,ha visszautasìtanak azt azért senki ne feledje,aki ezen megsértôdik az még nem érett egy kapcsolatra!!
Mindenkinek joga van nemet mondani,de nem azt jelenti,hogy feltétlenül ti vagytok az àrtatlanok...ugyanúgy ti is a legjobbat keresitek...
"Ha magaddal megvagy elégedve és nem kellesz,keresd màshol!!Nem biztos,hogy ô jàrt jobban..."
Sajnos tudom mit érzel,nô vagyok és minden ami pozitìv lehet,az megtalàlható bennm,rajtam,elfogadtam magam,és nem vagyok kifejezetten ronda sem,de még én sem kaptam bókot,sôt àtgàzolàst,kihasznàlàst,hitegetést,megvegezetést,cserbenhagyàst annàl többet,és én sem érte miért,de tudod ràjöttem az érdekekrôl szól minden és nekem nincs mit szégyelnem,ezért nem is engedem meg,hogy beengedjem ezeket...nem akarok senkinek sem megfelelnu csakis magamnak,mert úgysem lehet,és nem önmagad leszel...
Neked senki s ejó? !?
Ha meglátsz egy lányt már eleve azt gondolod, h jajj ő is egy közülük. :P
Vannak deviáns magukból kifordult emberek, függetlenül attól melyik nemhez tartozik. Aki a pénz hajszolja egész életében annak csak az marad...olyan dolgok, mint a szeretet, ismeretlen számára mert a karrierért törtet és átgázol eldob mindent...
Az olyan egyén lehet hogy mutatós első pillantásra, de te se élnél olyannal együtt akinek rohadt a lelke... Az olyat inkáb hagyd el, és keress olyat akivel egy hullámhosszon vagytok, az illető meg had szenvedjen...
"Mert a valóság teljesen más, ti mindig vagy a pénzes, vagy bunkó-rámenős-egosita combora buktok, a kigyúrt agyatlan sportolókra és a többi és a többi."
Csak az üresfejű, népszerűségmániás plázacicák, és ribik buknak az általad említett, szellemileg velük azonos szinten lévő "férfi"típusokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!