Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy ti mindig azt mondjátok hogy a rendes srácok jönnek be?
A nők többsége a férfias, magabiztos, laza, talpraesett, lehetőleg némi humorérzékkel is megáldott férfiakat szereti, akikhez fizikailag is tudnak vonzódni.
Ha éppen egy bunkót sikerül kifogniuk közülük a tapasztalatlanságra, a vak szerelem számlájára írandó, vagy egyszerűen félreismerik az illetőt.
Na, de szerencsére az ilyen férfiak nem mind bunkók.
22:
Nem hiszem, hogy a r.bikkel jobban éreznéd magad.
Nem tudom milyen korosztályban keresel, de talán azok a lányok még maguk sem tudták mit is keresnek vagy mit akarnak egy kapcsolatban.
Megkérdezted valaha ezeket a lányokat, hogy miért is utasitottak vissza? Volt konkrét indok, ami nem általánositás? Talán tudsz valamit leszurni belole, hogy min kell esetleg valtoztatni.
Néha csak jobb kicsit élni az életet és magadra forditani azt az idot, amit az ilyen emberekre pazarolnál.
Na, de nem bolcseszkedek itt, csak próbálom megérteni.
25:
Én is ez a korosztály vagyok, de akkor ezek szerint még elég sokan nem nottek fel...
Nem akarok találgatni, de meg az jutott eszembe, hogy lehet már tulságosan ráporogsz a témára, ami értheto, de egyben ijeszto is lehet.
Jah, feladni a legkönnyebb. Ha mindenki ezt csinálná, kihalna az emberiség. Miből gondolod, hogy megérdemled a boldogságot, ha feladod pár csalódás után?
Az emberek többnyire évekig csalódnak, mire találnak magukhoz illő párt, nem csak a férfiak, a nők is. Mégsem adják fel. Ha így állsz a dologhoz, ne csodálkozz...
Én írtam ki, kérlek válaszolj :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!