Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy ti mindig azt mondjátok hogy a rendes srácok jönnek be?
Bocsáss meg kedves hapsikám, de ez a fiúkkal is így van, mert már ők is eleve a ribizliket választják.
Na a lényeg anniy, h ti fiúk s ekülönböztök az átlag lányoktól.( már aki.)
A pasik is válogatnak előszeretettel, szóval nem kell áldozatot játszani. Volt akinek az volt a problémája velem, hogy neki eddig csak barna szemű csajai voltak, és szerinte túl hideg színű a szemem (világoskék) és ez neki nem tetszett....
Nem is volt 2. randi.
Egyébként egyszer volt olyan, hogy nem tetszett a srác aki randira hívott, de kért hogy adjak neki esélyt, neki egy olyan nő kell aki szereti, mindegy, hogy szőke vagy barna, kék vagy más színű a szeme, csak hűséges legyen. Megtettem, esélyt adtam, de nem érte meg.... 3 hét után lebukott, hogy nőt keresgél magának egyedülállóként, úgyhogy kidobtam a francba mielőtt akár 1 randira elment volna. Akkor megfogadtam, hogy csak olyannal ismerkedem aki tetszik is. Bár a következő kapcsolatban pont az igazi szerelmet találtam meg, így nem is volt gond.
A pasik se olyan szentek mint ahogy sokan beállítják magukat.
Én nem tudhatom, hogy a külsőddel van e bajuk, vagy a belsőd nem jön be nekik, de ha szó szerint mindenki elutasít, akkor benned is van hiba. Talán túlságosan érezni a kényszerességedet, vagy ilyesmi. Én nem tudhatom mert nem ismerlek:)
De nálam akkor jött össze sok csalódás után, amikor már azt mondtam hogy szarok az egészre, de azért nem csuktam be a szemem amikor nyílt lehetőség. Magyarul nem adtam fel, csak nem akartam mindenáron kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!