Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért múlik el a varázs? Kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért múlik el a varázs? Kezd unni?

Figyelt kérdés

20 (L)

Kb ket honapja vagyunk egyutt baratommal. Nagyon hasonlitunk egymasra.eddig senkivel nem ereztem magam ilyen jol,csak o tudott eddig igazan megnevettetni. De felek nagyon ,hogy kezd unni...kb minden nap egyutt vagyunk ez igaz... de nem birjuk ki,hogy ne talalkozzunk. Volt,hogy direkt kitalaltam valamit,hogy most csaladi programom lesz par napig,csak hogy ne legyünk mindennap egyutt. De azt vettem eszre h ez neki nem tetszik es kb nem is irt fbook on ez miatt.. igy hogy lehet kibirni?? en meg szet idegeskedtem magam hogy mikor ir mar.. a masik meg,hogy mikor haveri tarsasagban vagyunk,mostanaban viccelodik mas csajokrol.. pl : hu ket csajjal jo lehet. meg az exerol mesel ,hogy dugta meg -.- persze ott pias volt a hangulat....de en meg ugy csinaltam mint aki nem is hallja....lehet direkt mondta ,de hogy ennyire mesel masokrol ,ebbol mar azt erzem,hogy elmulott az a varázs,hogy csak is engem akar es en johetek csak szoba neki mert oda van ertem. Miert van ez mindig egy ido utan a pasiknal? miert erzem en ezeket mindig,hogy elobb a pasi un meg?Az a baj velem,hogy ha mar egy ilyen kis hibat elkovet nalam valaki,mint ez a csajrol meselos dolog,akkor en azon nem tudom magam tul tenni. Magamba beszelem ezt? es nem kene foglalkonom vele? mar a szakitason gondolkozom...mert en nem akarok szenvedni mar pasi miatt,de ugyanakkor megfordul fejemben,hogy senki se tokeletes...megbantani mindenki megfog egyszer...:D tenyleg meghulyultem :D

2015. márc. 1. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ha túl sokat vagytok együtt már a kapcsolat ilyen korai szakaszában, elképzelhető, hogy egymásra fogtok unni. Az pedig, hogy ilyenekről beszél és téged zavar, szóvá kell tenni.
2015. márc. 1. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
engem is zavarna
2015. márc. 1. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az hogy ti ennyit találkoztok , az tőletek függ. Valakinek jó valakinek nem. Sajnos mikkor én is szerelmes vagyok , kell az hogy találkozunk szerencsére a csaj is ilyen volt. És sokat találkoztunk az évek alatt sem tudtuk , egymást meg unni. De persze egy év után , azért már nem találkoztunk olyan sűrűn. Az hogy neked ilyeneket mond , az pedig azért van. Mert még nem tette túl magát , igazán a volt barátnőén. Közöld vele , szépen hogy téged ez zavar.
2015. márc. 1. 13:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen kell az,hogy talalkozzunk. Pont ez a baj,hogy midennap egyutt akarunk lenni. Vagyis csak olyan szempontbol baj,hogy félek megun.. Volt baratnojerol pedig ugy beszelt hogy egy k...a szoval tudom,hogy nem szereti. Oda vagyunk egymasert,nekem csak az a bajom hogy mar latom a valtozasokat az ilyen apro dolgokbol...:/ amiket soroltam...lehet feltekennye akart tenni,de ez miatt en kezdek hulye lenni :D vagyis ebbol az kovetezik,hogy ezt majd hozza vagom ,meg ez miatt bunkozni fogok vele,mert ilyenkor nem tudok jopofizni. ami neki majd nem tetszik es kis feltekeny harpianak nez :D az agyalas megvan rendesen :)
2015. márc. 1. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!