Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az előző pasimban való csalódá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előző pasimban való csalódás miatt félek, hogy megint átvernek és lelépnek egy másik csajjal. Mikor múlik ez a félelem el?

Figyelt kérdés

1 hónapja összejöttem egy fiúval, és elég megbízhatónak tűnik, de azért vannak lány ismerősei, akikkel szokott beszélgetni. Nekem is vannak fiúk, szóval egy szavam sem lehet, de azért zavar... ugyanis az előző párom egyszercsak fogta magát és lelépett az egyik lányismerősével, nagyot csalódtam, kikészültem. Túl vagyok már rajta, de a sebek azért megmaradtak, és nehéz teljesen megbízni bárkiben is, hiszen akkor megbíztam a páromban, és ez lett belőle... Most úgy érzem, bízom a jelenlegi páromban, de azért ott bújkál a fejemben a félelem, és ez nem jó érzés. :( Pedig érezteti velem, hogy szeret, meg hogy mennyire komolyan gondolja velem, de az előző páromnál is ezt éreztem, és kiderült hogy hazugság volt... Mégis mikor fog elmúlni ez a félelemérzet? Vagy legalább enyhülni?

21/L

2015. jan. 23. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy gyökér miatt ne szívjon a többi gyökér.. hagyd , hogy ők is elkövessék a saját hibáikat..
2015. jan. 23. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy normálisat.
2015. jan. 23. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez csak felfogás kérdése szerintem meg nyilván kell idő. Basztak már ki engem is már, de úgy vagyok vele hogy akár lehettem volna boldog is, ha nem próbálsz meg újra bízni vagy csak elfelejteni egy tök más embernél a csalodottságodat nem nagyon fogsz tudni tiszta lapot kezdeni. ha megnyugtat fogsz még csalódni.
2015. jan. 23. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Amint találsz egy normálisat.

Én októberben mentem szét az exemmel, akkor bukott le (már augusztus óta sejtettem). Utána 3 szörnyű hét következett (aludni alig tudtam). Novemberben elkezdtem ismerkedni, jött sok jelentkező, de mindenkit kikosaraztam. Viszont volt egy nagyon kitartó srác. Már 2,5 hónapja ostromol, 1 hónapja szerettem bele és még soha olyan jó senkivel nem volt, mint vele. Teljes a bizalom. Soha nem ad okot a féltékenységre. Lehet ilyet is találni. :)

2015. jan. 23. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!