Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző pasimban való csalódás miatt félek, hogy megint átvernek és lelépnek egy másik csajjal. Mikor múlik ez a félelem el?
1 hónapja összejöttem egy fiúval, és elég megbízhatónak tűnik, de azért vannak lány ismerősei, akikkel szokott beszélgetni. Nekem is vannak fiúk, szóval egy szavam sem lehet, de azért zavar... ugyanis az előző párom egyszercsak fogta magát és lelépett az egyik lányismerősével, nagyot csalódtam, kikészültem. Túl vagyok már rajta, de a sebek azért megmaradtak, és nehéz teljesen megbízni bárkiben is, hiszen akkor megbíztam a páromban, és ez lett belőle... Most úgy érzem, bízom a jelenlegi páromban, de azért ott bújkál a fejemben a félelem, és ez nem jó érzés. :( Pedig érezteti velem, hogy szeret, meg hogy mennyire komolyan gondolja velem, de az előző páromnál is ezt éreztem, és kiderült hogy hazugság volt... Mégis mikor fog elmúlni ez a félelemérzet? Vagy legalább enyhülni?
21/L
Amint találsz egy normálisat.
Én októberben mentem szét az exemmel, akkor bukott le (már augusztus óta sejtettem). Utána 3 szörnyű hét következett (aludni alig tudtam). Novemberben elkezdtem ismerkedni, jött sok jelentkező, de mindenkit kikosaraztam. Viszont volt egy nagyon kitartó srác. Már 2,5 hónapja ostromol, 1 hónapja szerettem bele és még soha olyan jó senkivel nem volt, mint vele. Teljes a bizalom. Soha nem ad okot a féltékenységre. Lehet ilyet is találni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!