Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolja vagy szorakozik velem?
De ugye láttad már élőbe? Am meg vagy nagyon töketlen, vagy szivat...Am meg ügyesen taktikázik, ezt meg kéne tanulnom...a klasszikus beetetéses trükk...Szóval nem foglalkoznék vele a helyedben.
25/F
Nem tudom,hogy vagy vele,de nekem is volt ilyen. Állandóan összevesztünk,elküldtem a sunyiba akkor ő letiltott,majd pár nappal később megint bejelölt így ment egy egy félévig aztán összejöttünk 4 hónapra.
Nem mondom,de ugyan olyan sz*ar volt a kapcsolat,mint a beszélgetések,tehát kár rá időt szánnod :D
Huhh..Szerintem felejtsd el..Ha még 1x-2x lemondta volna a találkozót elnéztem volna,de hogy 5x..Plusz gyerekes ( bár 17évesen nem meglepő ). Soha nem értettem mire jó ez a tiltás dolog..
Bird ki,hogy nem irsz rá..Beszélgess másokkal,foglald le magad,de ennek szerintem nem sok értelme amit csinál veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!