Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátömnak hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátömnak hogyan mondjam meg, hogy picit seggszaga van? Ne merem említeni neki, de már nagyon zavar.

Figyelt kérdés

Mikor nálam van büdös lesz a szobámba is tőle, és a lába is büdös. pedig tisztálkodik is, de rohad a cipője illetve a nadrágjából árad a seggszag ahol ül ott a bútor vagy a szék pállott büdös lesz. Lehet nem ez a megfelelő szó rá, de izzadt seggszagot érzek rajta és nem merem megmondani neki, hogy már rosszul vagyok és a szobában se tudok megmaradni vele.

18/L

2015. febr. 28. 01:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Mindenképp mond meg neki! Lehet, hogy nem tehet róla, mert egészségügyi probléma? Azért vannak az orvosok, hogy megoldják. A fürdés meg olyan dolog, hogy ha napokig nem fürdik valaki, csak szex előtt, akkor is büdös lesz, mert a bőre beveszi azt az ocsmány szagot.

Lábszag ellen meg bőrcipő pamut zokni. Meg gyengébb az ember testszaga, ha sokat iszik. télen is legalább 4 litert. nyáron én 9-10 litert meg szoktam inni.

2015. febr. 28. 05:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Betegseg valszeg, en ismerek ilyet, labszaga rosszabb volt, mint barmi, es ha a tobbiek nem mondjak meg, h minek van olyan rohadt budos szaga, akjor az eletben nem jovok ra, h az labszag.

szoval ez a szemely mindennel kente a labat, es akkor elviselheto lett. Bőrgyogyasz sztem majd tud vmit mondani ra, mert hiperhidrozisra gondolok, csak az izzadsag lehet sztem olyan budos, de tevedhetek persze.

2015. febr. 28. 06:35
 13/15 anonim ***** válasza:

A 2. Válaszolónak minden elismerésem rátapintott a lényegre. :D

Amúgy az illető nem érzi magán milyen szaga van?

Szerelem vak de nem az orrodal látsz!

Jobb ha finoman közlöd a csávóval hogy csináljon valamit a heelyzettel vagy szia.

2015. febr. 28. 07:59
 14/15 JimmyKeey válasza:
Finnyás vagy te bunkó!
2019. jan. 4. 01:01
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Ez eszméletlen kemény 😂😂😂😂😂 sírva röhögök a földön fetrengek 😂😂😂😂😂😂😂😂
2019. máj. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!