Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátömnak hogyan mondjam meg, hogy picit seggszaga van? Ne merem említeni neki, de már nagyon zavar.
Mikor nálam van büdös lesz a szobámba is tőle, és a lába is büdös. pedig tisztálkodik is, de rohad a cipője illetve a nadrágjából árad a seggszag ahol ül ott a bútor vagy a szék pállott büdös lesz. Lehet nem ez a megfelelő szó rá, de izzadt seggszagot érzek rajta és nem merem megmondani neki, hogy már rosszul vagyok és a szobában se tudok megmaradni vele.
18/L
Mindenképp mond meg neki! Lehet, hogy nem tehet róla, mert egészségügyi probléma? Azért vannak az orvosok, hogy megoldják. A fürdés meg olyan dolog, hogy ha napokig nem fürdik valaki, csak szex előtt, akkor is büdös lesz, mert a bőre beveszi azt az ocsmány szagot.
Lábszag ellen meg bőrcipő pamut zokni. Meg gyengébb az ember testszaga, ha sokat iszik. télen is legalább 4 litert. nyáron én 9-10 litert meg szoktam inni.
Betegseg valszeg, en ismerek ilyet, labszaga rosszabb volt, mint barmi, es ha a tobbiek nem mondjak meg, h minek van olyan rohadt budos szaga, akjor az eletben nem jovok ra, h az labszag.
szoval ez a szemely mindennel kente a labat, es akkor elviselheto lett. Bőrgyogyasz sztem majd tud vmit mondani ra, mert hiperhidrozisra gondolok, csak az izzadsag lehet sztem olyan budos, de tevedhetek persze.
A 2. Válaszolónak minden elismerésem rátapintott a lényegre. :D
Amúgy az illető nem érzi magán milyen szaga van?
Szerelem vak de nem az orrodal látsz!
Jobb ha finoman közlöd a csávóval hogy csináljon valamit a heelyzettel vagy szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!