Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátömnak hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátömnak hogyan mondjam meg, hogy picit seggszaga van? Ne merem említeni neki, de már nagyon zavar.

Figyelt kérdés

Mikor nálam van büdös lesz a szobámba is tőle, és a lába is büdös. pedig tisztálkodik is, de rohad a cipője illetve a nadrágjából árad a seggszag ahol ül ott a bútor vagy a szék pállott büdös lesz. Lehet nem ez a megfelelő szó rá, de izzadt seggszagot érzek rajta és nem merem megmondani neki, hogy már rosszul vagyok és a szobában se tudok megmaradni vele.

18/L

2015. febr. 28. 01:32
1 2
 1/15 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
82%
Ez undorító...
2015. febr. 28. 01:33
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Ez a szerelem..igen igen igen... Cseréld le valami normálisabb fiúra aki mosdik is rendesen. :))
2015. febr. 28. 01:34
 3/15 A kérdező kommentje:
de szokott már együtt is fürödtünk kitaláltam a fürdést és utána is büdös volt eléggé mikor szexeltem vele és orálisan izgattam éreztem nagyon is. pedig lefürdött... ahogy izzad valami büdös nagyon barátnőm azt mondta biztos ott a bűzmirigye. de ez szerintem nem igaz.
2015. febr. 28. 01:36
 4/15 anonim ***** válasza:
bűzmirigye....na itt buktál le troll király:DD
2015. febr. 28. 01:48
 5/15 anonim ***** válasza:

Bűzmirigye az állatoknak van :) A barátodnak meg valószínűleg valami betegsége van.

Hány éves?

Mert kamasz koromban (15-17) nekem is nagyon izzadt a lábam, és olyan szaga volt, hogy néha cipőn keresztül is éreztem.

Suliba is váltó cipővel és zoknival mentem. Gáz volt, főleg mert lány vagyok.

Lehet a barátodnak is valami l

2015. febr. 28. 01:48
 6/15 anonim ***** válasza:
sexag
2015. febr. 28. 01:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, véletlenül elment.

Szóval lehet, hogy a barátod is valami ilyentől szenved. Ha azt mondod, hogy fürdik rendesen, akkor én csak erre tudok tippelni.

Ciki ilyet felhozni, de el kell mondanod neki. Ne szenvedj, amikor oralisan kényezteted, az az örömről szól, nem az undorról.

Úgyhogy mond neki, hogy szeretnél egy észrevétellel élni, ne vegye sértésnek a dolgot, de nem szeretnéd, hogy egy ilyen kis aprósag miatt megromoljon a kapcsolatotok. Szóval egy kicsit kellemetlen a test szaga. Tudod, hogy nem tehet róla, hiszen látod, hogy fürdik meg tisztalkodik rendesen, úgyhogy talán el kellene indulni az egészségi állapota irányába.

Valami ilyesmit mondj, szépitsd a dolgot egy kicsit. Persze attól még kellemetlen lesz a dolog neked is neki is, de meg kell oldjátok valahogy :)

2015. febr. 28. 01:58
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, szerintem simán dobd ki ezt a pasit. Megmondodm, hogy rájöttél, hogy nem hozzád való és pont. Azért gondolom nem akarod még hosszú évekig elnézni, hogy büdösödik melletted, és bűzcsíkot húz mindenfelé. Ez egy igénytelen, undorító csóka, de te sem lehetsz komplett, ha egy ilyennel szexelsz. Gondolj már bele a nagy büdös testét rád teszi megilyenek, pfújjj...!!!!!!!!
2015. febr. 28. 02:04
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Előző vagyok. Jah, hogy fürdés utána is büdös volt...Háát...akkor lehet valami betegsége van. Mindenesetre mindenképpen mondd el neki, és küldd orvoshoz. Egyébként ha nem történik változás, továbbra is azt mondom, hogy dobd ki. Ez ugyanis nem egy kis semmiség, hanem undorító dolog.
2015. febr. 28. 02:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy egy éjszakás kalandom volt hasonló bár meleg vagyok XD

A formának a farka meglehetősen kellemetlen szagú volt pedig külsőre nagyon is igényes volt sőt tusolt is előtte,de mégis mikor ara került volna a sor totál elment a kedvem a dologtól .Később felfigyeltem rá ,h bizony belőle is érdekes szagok áradtak a leírtakhoz hasonlóan annak ellenére ,h tusolt még előttem is.Hát elég hamar meg is szakadt ez a kis ismeretség XD

Semmit nem csináltam vele ,de nem mondtam meg neki őszintén ,h mi volt a bajom.

2015. febr. 28. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!