Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves lány és 44 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány és 44 éves pasi közötti szerelem? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

2015. febr. 27. 06:57
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Abban a kapcsolatban a pénz áll a háttérben.
2015. febr. 27. 10:28
 22/33 anonim ***** válasza:

20:

A jóképűség kérdését 9-es hozta fel és jeleztem, hogy NEKI válaszoltam.

Senkit nem ribiztem le! Se finoman, se durván. Ha valakit le akarok ribizni, azt leribizem egyértelműen, és nem célozgatok. Ezúttal nem volt ilyen szándékom.

Hogy te mit projektálsz belém, azt ne velem beszéld meg hanem a pszichológusoddal. (Elég finom voltam?)

2015. febr. 27. 10:34
 23/33 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért lettem lekislányozva, pár mondat alapján. Ennyiből megállapítottad hogy éretlen vagyok?

Amúgy pedig, nem minden a pénz. Megsúgom, nem sok gazdag van ma Magyarországon, pláne nem 40-es férfiak.

2015. febr. 27. 11:20
 24/33 anonim ***** válasza:
Remélem téged nem akartak 1 hét után feleségül venni! :/
2015. febr. 27. 14:28
 25/33 Pub ***** válasza:
Haaat leget h most meg oke, de te 10 ev mulva gyereket akarsz majd, a pasi meg mar venember lesz
2015. febr. 28. 08:59
 26/33 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szerelem mindkét részről, akkor semmit nem gondolok róla, illetve azt, hogy a szerelmet nem szabad elengedni az életünkből, még ha 100 évesek is vagyunk...
2015. febr. 28. 11:11
 27/33 anonim ***** válasza:

Saját példa: Apám 41 éves volt, amikor elvette a 19 éves anyámat. 6-7 év alatt lecserélték az egyszobás lakásukat egy kétszobás lakásra (úgy kétszobás, hogy egy nagy és két félszoba). Sokat utazgattak, viszont apámnak italproblémái voltak, ami egyszer az állásába is került. 13 évvel később születtem meg én. Apum akkor olyan 53-54 éves volt, anyum 31-32. Rajongtak értem, és egy kicsit el lettem kényeztetve. Aztán apumnál "beálltak" az öregkori sajátosságok, pont amikor kamaszodni kezdtem: önzés, szűklátókörűség, rugalmatlanság, feledékenység, zsémbelődés. Ezt nem azért mondom, mert elkényeztetett vagyok, mert anyummat ugyanúgy oltogatja, mint engem. Egyrészt nagyon jó volt mindig, hogy idős apám van, mert rengeteget tanulhattam tőle, mert egy nagyon intelligens, tehetséges ember volt mindig, másrészt gyakran előfordul, hogy ok nélkül nekiáll kötözködni, szentségtörésként gondol olyanokra, amik nekem már természetesek. De hál' istennek jó az egészsége.

Hallomásból tudom, hogy házasságuk első felében nagyon durván zsarnokoskodott anyum felett, parancsolgatott neki, és szegény sokat szenvedett miatta. Ma már megtanult a sarkára állni, aminek az a következménye, hogy folyton marakodnak.

Az előző feleségén is megpróbált uralkodni, bár neki mondjuk elég rossz természete volt.

Ha nagyon durván és tiszteletlenül akarok fogalmazni, azt mondanám, hogy a középkorú apám egy házicselédet keresett a fiatal anyámban.

Teljes szívemből kívánom, hogy nálatok minden rendben legyen, és a párkapcsolatotok ne alakuljon át egy "bokszmeccsé", ahol az a fontos, hogy ki fog győzni. :)

2015. márc. 1. 04:15
 28/33 anonim ***** válasza:
22-es, apukád (rossz) természetét nem az életkora adja,te magad írod, hogy ilyen volt az első feleségével is.
2015. márc. 1. 05:18
 29/33 anonim ***** válasza:
23-as, én csak leírtam a saját (vagy inkább a szüleim?) történetemet, hogy konkrét példával szolgáljak.
2015. márc. 1. 06:45
 30/33 anonim ***** válasza:

Értem 29-es, nem dolgom a kérdező nevében... de köszönet illet.

Én csak azt vettem ki belőle, hogy apád zsémbeskedése, akadékoskodása nem öregkori tünet, ha ilyen volt már az előző feleségével is.

Az én apám is ilyen volt, világéletében, - én meg 60-hoz közelítve sem - szóval nem korfüggő ez (se).

2015. márc. 1. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!