Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves lány és 44 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány és 44 éves pasi közötti szerelem? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

2015. febr. 27. 06:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

<< Mr.Pofon csak neked sose lesz 20éves bnöd-) >>

Ezt most nem tudom, hogy honnan veszed...

<< Amúgy az a csaj aki leáll egy 44evessel az gáz!

Gondolom nem azért van vele mert annyira jókepü?! >>

Nem, általában a lányoknál kevéssé számít, hogy jóképű. Az a legvalószínűbb, hogy megtalálnak egymásban olyan egymást kiegészítő speciális igényeket, amiket a saját korosztályukban, vagy egyáltalán a másik nem többi képviselőjében nem.

2015. febr. 27. 08:48
 12/33 anonim ***** válasza:
-D Micsoda szöveg Mr.Tasli
2015. febr. 27. 08:49
 13/33 anonim ***** válasza:

Mr Pofon, te jóképű vagy, gondolom - és van szép 20 éves barátnőd?

A kérdező a szerelemről kérdezett, nem a képűségről!

2015. febr. 27. 08:58
 14/33 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van. Bizonyos kor felett szerintem már nem az dominál, hogy a pasi milyen menő meg milyen jól néz ki. Ennél gyakorlatiasabb szempontok szerint szelektál az, aki tényleg hosszú távra tervez.

Kérdező, a szerelem létezhet, hogyne létezhetne, a kapcsolat is létrejöhet, de annak sikere már borzasztóan múlik a feleken. Egy férfinak 44 éves korára már van családja általában (ha nincs, akkor én nagyon elgondolkodnék, hogy talán soha nem is akar, és ez részemről egy elég nagy szakítóok), és legjobb esetben is elvált emberről van szó, gyerekekkel. Most érted, ott van a 20 éves lányka, frissen lépett be a felnőtt életbe, aztán bumm, tizenéves gyerekek mostohaanyja lett. Szinte a nővérük lehetne. Vagy ha nincsenek, akkor is azért egy 20 éves gyakrabban szeretne még kicsit tapasztalni, tanulni, világot látni, sok embert megismerni, még sokat változik, sokat fejlődik, megváltozhat a véleménye a világról, kapcsolatokról, mindenről. A 44 éves férfi meg egy elég stabil személy már, kialakult a személyisége, életvitele, etc, etc. A 20 évesnek ezek közül egyik sem fix. Ez később igenis komoly problémákat okozhat. De ha mindketten ugyanabba az irányba haladnak, ugyanazokkal a tervekkel, akkor nem olyan vészes a dolog. Csak sok önismeret és tenni akarás kell hozzá. Szerntem.

2015. febr. 27. 09:00
 15/33 A kérdező kommentje:

De, képzeld el, nagyon is jóképű.:)

Amúgy meg az a gyerek, aki úgy viselkedik, nem az akire rámondják. 20 évesen felnőtt nő!

2015. febr. 27. 09:00
 16/33 anonim ***** válasza:
65%

Hidd csak el nekem, hogy:

1. ha akarném, hogy legyen egy 20 éves barátnőm, akkor lenne egy 20 éves barátnőm

2. ebben a kérdésben csaknem teljesen irreleváns, hogy jóképű vagyok

2015. febr. 27. 09:01
 17/33 anonim ***** válasza:
ja, a 13-asnek válaszoltam
2015. febr. 27. 09:02
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező tipikus 20éves kislány a viselkedésed,direkt írtam ezt,kíváncsi voltam hogy reagalsz-D
2015. febr. 27. 09:02
 19/33 anonim ***** válasza:
Szerelem? Aranyos, hogy elhiszed...
2015. febr. 27. 09:29
 20/33 anonim ***** válasza:

16, te hoztad elő a jóképűség kérdést, finoman leribizve a lányt, hogy nyilván nem a jóképűsége miatt van a férfival.

Arra szerettem volna felhívnia figyelmet, hogy a külsőnek elég kicsi szerepe van a szerelemben.

Sőt az életkornak, testmagasságnak, hajszínnek is.

2015. febr. 27. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!