Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem még mindig szeretem. Mit tegyek?
4 éve szakítottam az exemmel akivel majdnem 3 évig voltam együtt. Mostanában sokszor álmodom vele és ugy érzbem hogy még mindig szeretem és hogy híányzik. Jó lenne vele beszélni is de haraggal váltunk el és hallani sem akar rólam. Facebookról is letiltott.
Kérlek segítsetek hogy mi tévő legyek. Nagyon szeretnék vele beszélni és ki szeretnék vele békülni.
Mit tanácsoltok?
Semmit, hagyd békén. Ha letiltott, akkor nem akar tőled semmit, szóval értsd meg.
Az meg, hogy 4 éve nem akadt senki, az elég szomorú... Lehet, ő már nem is emlékszik rád...
Ha ennyire fontos neked próbálj meg vele beszélni.
ha meg nem megy mert folyamatosan taszít téged...nos ebben az esetben nem igazán tudok segíteni.
Szia:))
Én is voltam ugyanilyen helyzetben sajnos. Bár fiatal vagyok, és te biztos idősebb vagy nálam, de tudom mit érzel:) Ha szeretnél róla beszélgetni valakivel, akkor nyugodtan írj privit..esetleg érdekel az én történetem akkor azt is leírhatom neked:)
Ha mégsem, akkor annyit tudok tanácsolni mint az előttem szólók, hogy hagyd....4 év nem kis idő. Ha ennyi idő után nem keresett, valószínűleg nem is fog. Lehet talált mást...és te is fogsz. :)
@17:33
Te sem vagy teljesen komplett, miért adod az ilyen sültbolondok alá a lovat? Hát mit nem értesz azon, hogy az a csaj már kizárta ezt az embert az életéből, letiltotta, ami azt jelenti, hogy nem kér belőle!
Ember, te sem vagy normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!