Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék össze vele? Azt hiszem szeretem.
szerintem ez inkább a rajongás kategória
nem is beszéltetek, annyira nem is ismered
de ha neked ennyire ő kell, akkor mindenképp csinálj valamit, különben biztosan semmi esélyed nem lesz
attól hogy szemezel vele, még nem fog biztosra tudni semmit, így neked se lehet később kellemetlen
Volt egy fiú, aki iránt így éreztem, csak a nevét tudtam. De nagyon tetszett, folyton rá gondoltam. Majd felvettem facera, kezdeményeztem, aztán belezúgtam. És ez még mindig nincs lezárva, vagyis én lezártam, de újra felbukkant.
Szóval, én csak annyit akartam mondani, hogy a világ leggyávább lánya vagyok, és mégis kezdetben én nyomultam rá. És ha kinevet? Én se nevetem ki azt, akinek tetszem, csupán ezért. Ha emellett idiótán viselkedik, vagy egy hülye p.cs, akkor lehet igen. :D oké, utáljatok, de facebookon próbálkoztál már?
L17
Bejelöltem, visszajelölt de ez minden :) Mindíg figyelem mikor van fent és álmodozom hogy hátha rámír de soha..:/
Én nem merek rá írni..még is mit mondhatnék? nem is ismerjük egymást..:/
Mindenképp kezdeményezz nála valahogy. Jobb lenne eg buliban, "véletlenül" mellé kerülni, úgy nem lenne olyan eröltetett a dolog. Sok srác nem szereti, ha a lány kezdeményez, de persze sok olyan van aki szereti... De akkor se fbn, csak a legvégsőbb esetben.
Ha pedig kialakulna köztetek vmi, ne kezd azzal, hogy már évek óta szerelmes vagy belé és elsős korod óta csak rá vágysz, mert az riasztó tud lenni. Hagyd kibontakozni a dolgot kettőtök között és később elárulhatod neki. :)
Figyelj, gondold végig!
Ha folyton zavarban vagy és nem mersz kezdeményezni nála, akkor nem fog összejönni a dolog.(nem jártál sikerre)
Ha koppanni fogsz akkor koppanni fogsz, így jártál, benne van a pakliban ez is.(nem jártál sikerrel)
Ha már ő nem hajlandó kezdeményezni, akkor próbáldd meg te, menj oda hozzá vmi kamu dumával, pl: "te épp keresed a barátnődet, nem látta-e vhol? VAGY mennyi az idő? stb...".
Annyiféle kamu szöveg van amivel lehetne közeledni felé.
(próbálkozással lehet sikerrel jársz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!