Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöhetnék össze vele? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék össze vele? Azt hiszem szeretem.

Figyelt kérdés
Van egy srác és nagyon tetszik már a gimi legelső napja óta...egy évfolyamba járunk, most leszünk végzősök. Teljesen odavagyok érte de eddig csak távolról csodáltam, még a barátnőim is csak pár hónapja tudják hogy mennyire tetszik. Volt eddig pár barátom de mindel szakítottam pár hét után mert mindíg rájöttem hogy nekem csak Ő kell. Azt hittem nem tudok szerelmes lenni mert ugyebár egyik barátomat se szerettem eddig de rájöttem hogy talán csak azért nem szerettem őket mert mindíg is ezt a bizonyos srácot szerettem. Pedig még csak nem is ismerem, egyszer beszéltünk két szót amikor adtam neki egy kajajegyet. Van pár közös ismerősünk, de nem bízok meg bennük annyira hogy megkérjem őket hogy mutassanak be neki. Mindíg kitudakolom hova mennek bulizni a haverjai de ő valahogy sosincs ott (a nyáron) így egész nyáron nem láttam és nagyon hiányzik :( Tavaly egy buliban smárolt egy barátnőmmel (a csaj nem tudja h tetszik nekem a srác), akkor teljesen összetörtem de végülis nem jöttek össze, és állítólag jobban nézek ki mint az a csaj dehát ízlések és pofonok...szóval jön a szeptember és megint látni fogom minden nap, de úgy érzem hogy nem bírom tovább, én vele akarok lenni és csak vele. Nem tudok vele szemezni meg semmi mert annyira zavarban vagyok a közelében hogy rá se merek nézni, hanem gyorsan lesütöm a szemem és elmegyek mellette (de a barátnőm szerint meg szokott nézni, meg énis elcsíptem már egy-két pillantást a szemem sarkából). De így annyira esélytelennek érzem az egészet..borzasztóan félek hogy megtudja és neki nem is tetszem, akkor óriásit fogok koppanni, azt nem heverném ki :/ De úgy érzem csak vele lennék boldog mert még sose találkoztam hozzá foghatóval...:/ A szüzességemet is vele akarom elveszteni, ha vele nem jön össze tuti örökre szűz maradok..eddig bármelyik barátom hozzámnyúlt "úgy" az olyan rossz volt mert csak rá gondoltam közben úgyhogy sose hagytam senkinek...Szerintetek mit tegyek? Ez szerelem egyáltalán vagy szimpla rajongás? Nagyon kétségbe vagyok esve :/ 17/L

2013. aug. 9. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez inkább a rajongás kategória

nem is beszéltetek, annyira nem is ismered

de ha neked ennyire ő kell, akkor mindenképp csinálj valamit, különben biztosan semmi esélyed nem lesz

attól hogy szemezel vele, még nem fog biztosra tudni semmit, így neked se lehet később kellemetlen

2013. aug. 9. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Volt egy fiú, aki iránt így éreztem, csak a nevét tudtam. De nagyon tetszett, folyton rá gondoltam. Majd felvettem facera, kezdeményeztem, aztán belezúgtam. És ez még mindig nincs lezárva, vagyis én lezártam, de újra felbukkant.

Szóval, én csak annyit akartam mondani, hogy a világ leggyávább lánya vagyok, és mégis kezdetben én nyomultam rá. És ha kinevet? Én se nevetem ki azt, akinek tetszem, csupán ezért. Ha emellett idiótán viselkedik, vagy egy hülye p.cs, akkor lehet igen. :D oké, utáljatok, de facebookon próbálkoztál már?

L17

2013. aug. 9. 23:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Bejelöltem, visszajelölt de ez minden :) Mindíg figyelem mikor van fent és álmodozom hogy hátha rámír de soha..:/

Én nem merek rá írni..még is mit mondhatnék? nem is ismerjük egymást..:/

2013. aug. 9. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Miért olyan nagy dolog ráírni? Ez miért kell feltétlen a fiúk/férfiak dolga legyen, a kezdeményezés? A NEM megvan, kockáztass meg egy IGEN-t, így csak rosszabb lesz vagy is nem lesz jobb.
2013. aug. 11. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp kezdeményezz nála valahogy. Jobb lenne eg buliban, "véletlenül" mellé kerülni, úgy nem lenne olyan eröltetett a dolog. Sok srác nem szereti, ha a lány kezdeményez, de persze sok olyan van aki szereti... De akkor se fbn, csak a legvégsőbb esetben.

Ha pedig kialakulna köztetek vmi, ne kezd azzal, hogy már évek óta szerelmes vagy belé és elsős korod óta csak rá vágysz, mert az riasztó tud lenni. Hagyd kibontakozni a dolgot kettőtök között és később elárulhatod neki. :)

2013. aug. 11. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, gondold végig!

Ha folyton zavarban vagy és nem mersz kezdeményezni nála, akkor nem fog összejönni a dolog.(nem jártál sikerre)

Ha koppanni fogsz akkor koppanni fogsz, így jártál, benne van a pakliban ez is.(nem jártál sikerrel)

Ha már ő nem hajlandó kezdeményezni, akkor próbáldd meg te, menj oda hozzá vmi kamu dumával, pl: "te épp keresed a barátnődet, nem látta-e vhol? VAGY mennyi az idő? stb...".

Annyiféle kamu szöveg van amivel lehetne közeledni felé.

(próbálkozással lehet sikerrel jársz)

2013. aug. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!