Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szakítsak, vagy ne?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy barátnőm akit nagyon szeretek, de úgy jött össze velem, hogy közben egy másik fiúba szerelme, de mellette velem szeretne lenni és elakarja felejteni. De én úgy érzem , hogy mégse akarja elfelejteni, mert nem távolodik tőle és ugyan úgy beszél vele telefonon is, azt tudni kell a témáról, hogy a srác az osztálytársa és egyáltalán nem viszonozza a barátnőm érzéseit. Ezt már el is mondta neki. Én nagyon szeretem a lányt és ezért a szakításra nem tudok gondolni, de szeretném a problémát megoldani csak a barátnőm nem formálható ebből a szempontból.
Mit tegyek?
2015. febr. 19. 20:12
2/5 anonim válasza:
Ne legyél pótlék.Felejtsd el a csajt.
3/5 anonim válasza:
Köszönöm, de én nem kérnék olyan lányból, aki csak arra használ, hogy mást elfelejtsen.
4/5 A kérdező kommentje:
De túlságosan szeretem az a baj. :/
2015. febr. 19. 20:16
5/5 anonim válasza:
Hiába szereted! Ne légy gyenge! Csak egy pótlék vagy számára! Ne légy ennyire hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!