Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Párommal az utóbbi idoben eléggé megromlott a kapcsolatunk, kulon koltoztunk, de nem azért mert osszevesztunk, hanem mert kulfoldrol jottunk haza, és mivel az ország más pontjáról származunk, most nincs lehetoség osszekoltozni itthon, egyébként pedig úgy terveztuk, hogy tavasszal visszamegyunk. Sajnos féltékeny vagyok, és emiatt romlott meg a kapcsolatunk, olyan szinten, hogy már nem biztos benne, hogy folytatni akarja velem. Arról volt szó, hogy megpróbálok megváltozni, és így folytatjuk. Erre ma kozli velem, hogy meglátjuk mit hoz a jovo, nem biztos, hogy folytatjuk. Attól tartok, hogy hulyét csinál belolem, és most a hátam mogott ismerkedik, és ha talál valakit, akkor ki fog dobni. Ti mit csinálnátok? 30-as ok vagyunk.2015. febr. 10. 11:40
1/10 anonim válasza:
Nem sikerült változnod, tudod a bizalom nagyon fontos. Szakíts vele.
2/10 anonim válasza:
Hagyd abba a hülye féltékenykedést, semmi értelme. Ezzel csak tönkreteszel mindent, idegesíted magad és nem akadályozza meg hogy megcsaljon, ha olyan típus akkor mindenképp megteszi úgyis. Ha meg értelmes pasi akkor minek kell féltékenykedni? Normális ember nem csalja meg a másikat, akit szeret, csak azért mert messze van... Vagy te megcsalod őt? Nem. Akkor meg? Ha nem bízol benne még jó hogy nem akar veled lenni... ki akarna olyannal lenni aki nem bízik benne? Gondolkodj már, nem buta tini vagy már, hanem felnőtt. Viselkedj is úgy.
3/10 anonim válasza:
Nem beszélnék vele egy ideig.Gondolja át mit akar.Nem rendeznék féltékenységi rohamokat,nem kérdezgetném merre járt.Ez a hirtelen nagy csend furcsa lenne számára,és ki is derülne mit gondol.Mert ha örül hogy nyugiban lehet,és nem keresne,akkor lőttek az egésznek.
4/10 PearlDiver válasza:
Azt ugye tudod, hogy a féltékenykedéssel biztosan nem éred el hogy hűségesebb legyen? Sőt, inkább csak rontasz a helyzeten, mint az látszik is. Ha meg akar csalni, akkor is megteszi ha féltékeny vagy, akkor meg már teljesen felesleges.
Megelőlegezett bizalomra szükség van, és szerintem csak így van esélyetek megőrizni a kapcsolatotokat. Szóval próbálj meg bízni benne, és ha ilyen módon oldódik a helyzet köztetek, akkor hozhat pozitívat a jövő. De ezért neked aktívan tenned kell.
De ha látod hogy ha attól sem változik, hogy nem féltékenykedsz, akkor engedd el, mert nem egymásra van szükségetek.
5/10 A kérdező kommentje:
Epp most beszéltunk telefonon, azt mondja, hogy nem akarja elkapkodni a dontésEKET. Szerintem ez elég beszédes, hogy van valaki más is a háttérben.
2015. febr. 10. 12:09
6/10 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz a következő kapcsolatod előtt. Ez a gondolkodás már a téveszme kategória...
7/10 A kérdező kommentje:
O is mindig ezt mondja nekem. :)
2015. febr. 11. 21:44
8/10 anonim válasza:
A viselkedésedet elnézve nagyon türelmes, hogy még nem dobott ki.
9/10 A kérdező kommentje:
"Józan" pillanataimban én is pontosan tudom, hogy ez borzasztó, ráadásul voltam én a másik oldalon is. Csak ez a tudás a semmibe foszlik, amikor rám jon a dili. Ez mind a két félnek szornyu...
2015. febr. 11. 23:03
10/10 A kérdező kommentje:
Majd` elfelejtettem. Koszonom mindenkinek a válaszokat!
2015. febr. 11. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!