Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátomnak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondtam neki, hogy 16 éves vagyok pedig 14.. Ő 16 éves. A képeken sem én voltam amiket küldtem neki, de én tényleg nagyon szeretem. 1 hónapja vagyunk együtt (távkapcsolat) és nagyon szeretnék vele találkozni. Annyira félek, hogy elveszítem, ha elmondom neki az igazat.Azért hazudtam mert féltem, hogy az emberek nem fognak el fogadni , ha az igazi koromat adom meg. Buta ötlet volt tudom és nagyon bánom..2015. febr. 17. 19:37
11/14 anonim válasza:
Csak 14 vagy, így érthető, hogy ezt "kapcsolatnak" nevezed.
Valójában ez csak egy rajongás még, egy távoli srác irányába.
De tényleg mondd el az igazat neki.
12/14 anonim válasza:
Lehet ő is hazudott. De szerintem is most legyél vele őszinte, küldj magadról is képet, bát biztos nagyon megbántottad ezzel...
13/14 anonim válasza:
9: olyan szépen megfogalmaztad.
14/14 anonim válasza:
vedd be a zacsijat es nyalogasd, hamar megbocsajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!