Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt. Előttem volt egy lány, akivel fél évig kavart. Nem rég kiderült, hogy folyton beszélnek, olyanokat írnak egymásnak hogy: "szerelmem, tündérkém, álmodj velem♥". Én ezt megtudtam és szakítani akartam, de adtam neki egy második esélyt. Ezen a hétvégén megint kiderült, hogy majdnem ugyanúgy irkálnak, miközben megkértem, hogy ha beszélnek is (ha barátok nem tilthatom el)akkor se legyenek ilyenek. De hazudott és most nem tudom mit tegyek. Szeretem, de fogalmam sincs hogy adjak e még egy esélyt neki. Állítólag már nem is beszélnének meg semmi, de nehezen tudom elhinni. Ti szakítanátok mindenképp?

2015. febr. 16. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Szakíts vele majd lesz egy normális fiú aki megbecsűl. L
2015. febr. 16. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Mint írtad nehezen tudod elhinni. Teljesen eljátszotta a bizalmadat! Nehéz lenne ezt helyre hozni!
2015. febr. 16. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia Tündérkém! Szerintem légy boldog valaki mással.

Üdv.

Szerelmed.

2015. febr. 16. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2015. febr. 16. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!