Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon-nagyon hisztis p*csa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon-nagyon hisztis p*csa vagyok? Mit lehet ellene tenni? Nem akarlk az lenni.

Figyelt kérdés

2015. febr. 8. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
felnőni
2015. febr. 8. 19:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk mindig egyutt, barhol kepes vagyok vele osszeveszni, facebook, sms mindegy.. Es nem akarom, de egyszeruen nehez visszafogni magam
2015. febr. 8. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Dobj be egy Snickers-t.
2015. febr. 8. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Magne B6-ot ajánlották. Ha jól tudom folsav nincs benne, pedig az is fontos.

Gondold végig miért vagy ilyen. Nálunk anyámnak ez az érdekérvényesítő módszere, hogy hisztizik. Át is vettem, aztán szépen meg kellett tanulnom, hogy bár elérek vele sok mindent, csak épp eltűnnek mellőlem az emberek...

Lehet, hogy Nálad más az ok.

Vizsgáld meg mi az, amivel elégedetlen vagy az életedben. Ha lehet tegyél ellene. Ha kell vond be a párodat.

Akaraterő növelésére jó a sport is. Ráadásul ha eredményes vagy (nem olimpiai bajnokságra, hanem fittség, a külsőd változása szempontjából) az nagyobb önbizalmat ad.

Fontos hogy legyen külön tennivalód, ami valóban lefoglalja az agyadat.

Eseleg ha az alternatív módszereket nem veted el akkor családállítás, NLP és az Erőszakmentes kommunikáció módszere amit hirtelen ajánlani tudok.

2015. febr. 8. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!