Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Nem volt még soha barátnőm. Nem is vágyok rá. Normális ez, vagy csak még nem találtam meg azt a lányt aki megfelelő lenne nekem? Nektek mikor jött az első barát/barátnő?

2015. febr. 6. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2015. febr. 6. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem gáz vagy nem normális?
2015. febr. 6. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Az gáz ha valaki ezt gondolja...
2015. febr. 6. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:

nem az

én csak 3 évvel vagyok fiatalabb mint te de én is így látom hogy nem gáz

2015. febr. 6. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

17.5 voltam, mikor először lett barátom. Magára a kapcsolati hülyeségek mizériájára nem vágytam előtte, csak a testiségre. Nehezen leszek szerelmes, az elsőt pedig szerelem nélkül nem akartam. Nem akartam olyannal lenni, aki nem mozgat meg, csak azért, hogy nekem is legyen valakim.

Mindenkinek más a tempója. Ne vedd alapul a barátokat, ismerősöket.

25L

2015. febr. 6. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:

én 16 leszek nekem se volt:D:/

:(

Egy lány van akit teljesen tudnék 1 böl szeretni de ő nem tud rola mer balfa sz vagyok:/

2015. febr. 6. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
En is 17 eves vagyok szinten kapcsolat nelkul de en erzem h kell mellem valaki..szoval szerintem te meg nem igy gondolod, de egyaltalan nem gaz :)
2015. febr. 6. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én majdnem 17 voltam mikor összejöttem volt barátnőmmel. 2 évig jártunk és 1 hónapig. Azt kívánom bárcsak ne pazaroltam volna rá azokat az éveimet.
2015. febr. 6. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!