Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek milyen kapcsolatai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen kapcsolatai voltak eddig?

Figyelt kérdés
15évesen volt az első komolyabb barátnőm , vele 3hónapig voltam együtt. Nem tudtam bele szeretni , felvállalni sem vállaltam fel. Egyszerűen csak szexre kellet de nem feküdtünk le. Rá 2-3napjára megint lett egy barátnőm ő 19éves volt. Első találkozásnál le is feküdtünk , el vette a szüzességemet. Nagyon szeretem szinte halálosan szerelmes voltam belé. Jó boldog kapcsolatunk volt de 8hónap után véget ért. 1évig nem is kellet nekem senki sem. Utána viszont mikkor éreztem készen állok egy kapcsolatra. Meg ismerkedtem egy nővel , viszont neki akkor ért véget a kapcsolata. Az egész csak barátságnak indult , nagyon rosszul jöttem ki a helyzetből. Először öt sem tudtam fel vállalni de valami mégis vonzott hozzá. Később szerelmes lettem , de sajnos viszonzatlan volt az egész. 7hónapba sikerült valahogy de belém szeretet. 13hónapig együtt is voltunk majd szakítottam vele. Petting és csak annál volt köztünk a szüzességét csak annak adja aki el veszi. Talán idővel le feküdtünk volna de inkább nem időzök. Így is egyre jobban ragaszkodott és kattant volt amikor egyre több volt köztünk. Le szögezném vele szakítottunk egy párszor de mindig össze jöttünk. Egyik szakításunknál azt hittem örökre vége köztünk. Itt sem tartott sokáig a bánat , össze jöttem egy 24éves nővel. Vele is elég hamar le feküdtünk első randin 3-4héten később öt is kidobtam. Pedig kedves volt vele és udvarolt is nekem. Mindig minden így kezdődik huu de meg d*gnám és akkor végén beleszeretek. Főleg a barna hajú , barna szeműekbe nem tudom lehet ez csak véletlen.

2015. febr. 3. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondom el, ami nem volt. Ennyi az összes történetem a lányokkal, szóval inkább elrettentő példakánt mondom.

Úgy 15 éves koromban volt egy... nem tudom mi. Én szerettem azt mondani, hogy járás, a lány nem. Nem jutottunk el vele addig, csak a csókig. Az mondjuk egy érdekes dolog, hogy ő állítólag "gyakorlásként" vette, hogy majd egyszer, ha az igazit megtaláljuk. Azóta nem beszéltem vele.

Aztán valahogy megismertem egy másik lányt egy ismerősömön keresztül, 18 évesen. Nem is szerettem, de próbálkoztam nála. Semeddig nem jutottunk szerencsére, utólag megbántam, hogy ennyi erőt is pazaroltam rá.

Próbálkoztam egy lánynál, akit a vonaton ismertem meg, ekkor voltam 19. Azóta nem szólítok le lányt az utcán, vonaton, buszon, sehol. Nem küldött el, egyszer egy rendezvényre is eljött velem, de őt se bánom, hogy nem lett semmi a dologból.

Most meg át lettem bäszvä, de úgy istenesen, a születésnapomon. Most 21 vagyok.

2015. febr. 3. 22:36
 12/17 A kérdező kommentje:
MI az hogy nem tudod hogy mit érezhet? :o Miért nem kérdezed öt vagy nem érzed? Amugy igen teljesen de milyen kis kivancsi vagy.
2015. febr. 3. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:
igen az vok kis kiváncsi mind mindig de hogy fért bele teljesen belé nyomtad és nem fájt szegény lánynak?
2015. febr. 3. 22:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Uhh utolso ez tenyleg komoly. Figyi igy tenyleg ne szolit le lanyokat ezt amolyan tamadasnak elik meg sot nyomaszto erzes is lehet. Gondolj bele milyen fura erzes mikkor egy idegen ember van a kozeledben. Teged is zavarna nem? Minden embernek van intim szvéràja a hova csak baratok, ismerosok és baratnok lephetnek be. Egyszer énis probaltam hogy egy idegen lànyt szolitok le. Azonnal fel alt es tavozot. Ezekre szerintem alkalom kell Pl oda mész kérsz tüzet azt csevegtek. Ha gondolod írj privàtot :)
2015. febr. 3. 22:43
 15/17 A kérdező kommentje:
13# elsönek egy ujjal izgatam majd kettovel egy kis vazelint kentem a kis lukszijàra ö is be kenyte a farkam és màr mehetet is. :)
2015. febr. 3. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt ketlem h bekented volna mert hazudhazudsz azzal sem csuszik
2015. febr. 4. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:
hogy ez mien undoríto és szánalmas
2015. febr. 4. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!