Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen kapcsolatai voltak eddig?
Inkább azt mondom el, ami nem volt. Ennyi az összes történetem a lányokkal, szóval inkább elrettentő példakánt mondom.
Úgy 15 éves koromban volt egy... nem tudom mi. Én szerettem azt mondani, hogy járás, a lány nem. Nem jutottunk el vele addig, csak a csókig. Az mondjuk egy érdekes dolog, hogy ő állítólag "gyakorlásként" vette, hogy majd egyszer, ha az igazit megtaláljuk. Azóta nem beszéltem vele.
Aztán valahogy megismertem egy másik lányt egy ismerősömön keresztül, 18 évesen. Nem is szerettem, de próbálkoztam nála. Semeddig nem jutottunk szerencsére, utólag megbántam, hogy ennyi erőt is pazaroltam rá.
Próbálkoztam egy lánynál, akit a vonaton ismertem meg, ekkor voltam 19. Azóta nem szólítok le lányt az utcán, vonaton, buszon, sehol. Nem küldött el, egyszer egy rendezvényre is eljött velem, de őt se bánom, hogy nem lett semmi a dologból.
Most meg át lettem bäszvä, de úgy istenesen, a születésnapomon. Most 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!