Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély?
Figyelt kérdés
A srác akivel régóta kavarunk eldöntöttük hogy nem mehet tovább így. Vagy járunk vagy barátok. Azt mondta legyünk barátok mert nemtudja pontosan mit szeretne ezért tartsunk szünetet. Aztis mondta hogy nagyon vonzódik hozzám és nagyon tetszem neki. Szerinte ez a kis szünet segít eldönteni mit szeretne. De mikor erről beszélünk szomorú ő maga vallotta be meg nem akarj hogy vége legyen csak bizonytalan. Szíveket is ír egyfolytába. Múlthéten mikor egy napig nem találkoztunk akkoris teljesen kivolt. Szerintetek együtt leszünk valaha?? :( kérlek normális válaszokat adjatok! 15/L2015. febr. 1. 23:10
31/36 A kérdező kommentje:
Hát igen végülis igazad van csak nem úgy szeretnémlveszíteni,hogy egy hajszál választott el attól hogy hozzám tartozzon mert már június óta erre vágyom. Szeretnék vele még sok szép közös emléket szerezni együtt :)
2015. febr. 2. 00:05
32/36 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy nekem nem jó nélküle és bevallotta hogy neki sem :) már kb 5 óra után megkér hogy ne legyen szünet mert nem bírja :) kaptam egy kis titkos csókot is a többiek előtt de persze nemblátták. Azt mondta teljesen leállt az agya úgy cselekedett, csak egy hirtelen csók volt amit nem az esze vezérelt :)
2015. febr. 3. 00:08
34/36 A kérdező kommentje:
Teljesen jóérzés hogy újra közvetlen velem:) megbeszéltük hogy nem térünk le az útról és meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok köztünk :) egyikőnk se szeretné elsietni mert abból nem biztos hogy sok jó sülne ki :) és köszönöm mindenkinek! :)
2015. febr. 3. 00:18
35/36 anonim válasza:
igazán nincsmit! :) épp ráértem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!