Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély?
Figyelt kérdés
A srác akivel régóta kavarunk eldöntöttük hogy nem mehet tovább így. Vagy járunk vagy barátok. Azt mondta legyünk barátok mert nemtudja pontosan mit szeretne ezért tartsunk szünetet. Aztis mondta hogy nagyon vonzódik hozzám és nagyon tetszem neki. Szerinte ez a kis szünet segít eldönteni mit szeretne. De mikor erről beszélünk szomorú ő maga vallotta be meg nem akarj hogy vége legyen csak bizonytalan. Szíveket is ír egyfolytába. Múlthéten mikor egy napig nem találkoztunk akkoris teljesen kivolt. Szerintetek együtt leszünk valaha?? :( kérlek normális válaszokat adjatok! 15/L2015. febr. 1. 23:10
11/36 A kérdező kommentje:
Igen szűz. És énis az vagyok. De neki voltmár barátnője nekem meg nemvolt még barátom. 1 évvel idősebb nálam és osztálytárs.
2015. febr. 1. 23:25
12/36 anonim válasza:
Ennyi a baj, hogy szűz. Azért nem mer komolyabbra fordítani, mer fogalma sincs, hogy reagál egy csajjal. Kicsit kalandozzon el a kezed, biztos nem fog utána gondolkodni
13/36 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond mivel a héten kedden először értünk komolyabban egymáshoz. Nem feküdtünk le csak volt egykis petting. De azt mondta ő nálam nem a szexre játszik.
2015. febr. 1. 23:29
14/36 anonim válasza:
Akkor nagyon szerencsés vagy... ne térjetek le az útról, laza kis petting, simogatás, ilyesmik, ismerjétek meg egymás testét, aztán amikor készen érzed magad és őt is, légy egyértelmű!
15/36 A kérdező kommentje:
Én nemszeretnék letérni az útról. Szeretek vele lenni és őis velem.. Csak biztos szeretne lenni abba mit akar
2015. febr. 1. 23:36
16/36 A kérdező kommentje:
A hétenis állandóan az alkalmat kereste arra mikor tud megcsókolni újra. De szerda délután óta egy picit elhidegült de azt mondta csak amiatt mert mostvolt pénteken a fecskebálunk meg avatónk és nagy volt a nyüzsgés és nagyon sajnálja mert nem akarta hogy így legyen most köztünk ez a táv
2015. febr. 1. 23:40
17/36 A kérdező kommentje:
Tőle kaptam az első csókot is. Csak ő ezt nemtudja
2015. febr. 1. 23:43
18/36 anonim válasza:
huhh, a nyüzsgés nem kifogás a szex ellen! :D
19/36 anonim válasza:
akkor légy vele őszinte, és mondd el neki, hogy életed legjobb csókját tőle kaptad! ;)
20/36 A kérdező kommentje:
Nem itt nem a szexről van szó :) hanem hogy keveset volt velem inkább a haverokkal vagy az idősebb lányokkal
2015. febr. 1. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!