Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély?
Figyelt kérdés
A srác akivel régóta kavarunk eldöntöttük hogy nem mehet tovább így. Vagy járunk vagy barátok. Azt mondta legyünk barátok mert nemtudja pontosan mit szeretne ezért tartsunk szünetet. Aztis mondta hogy nagyon vonzódik hozzám és nagyon tetszem neki. Szerinte ez a kis szünet segít eldönteni mit szeretne. De mikor erről beszélünk szomorú ő maga vallotta be meg nem akarj hogy vége legyen csak bizonytalan. Szíveket is ír egyfolytába. Múlthéten mikor egy napig nem találkoztunk akkoris teljesen kivolt. Szerintetek együtt leszünk valaha?? :( kérlek normális válaszokat adjatok! 15/L2015. febr. 1. 23:10
21/36 anonim válasza:
A jó csók érzelmileg már szex, ugyanolyan folyamatokat indít, hormonokat termel. A petting meg aztán főleg! Egy pasi, ha jól csókol, már ott lent szinte meg se kell érintsen!
22/36 A kérdező kommentje:
Rendben elmondom neki :)
2015. febr. 1. 23:47
23/36 anonim válasza:
Legjobb, legérzékibb, leggyengédebb, legszenvedélyesebb csók! Ezeket mind őszintén mondhatod neki!
24/36 A kérdező kommentje:
Nagyon jól csókol :) az meg mégjobb hogy lekell hajolnia hozzám mert 20centivel alacsonyabb vagyok :) vele minden olyan jó. Akármit csinál.
2015. febr. 1. 23:49
25/36 anonim válasza:
Akkor te piszok szerencsés vagy! De nem megtalálni, megtartani nehéz, ezt ne feledd!
26/36 A kérdező kommentje:
Igen ezt mindet a legőszintébben tudnám mondani neki :)
2015. febr. 1. 23:51
27/36 anonim válasza:
Akkor tedd! Sok sikert kívánok, és édes perceket együtt!
28/36 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom. Félek is, hogy elveszítem. De barátnőm szerint e miatt nem kell félnem mert tudok főzni, önzelten vagyok, minden házi munkát szó nélkül csinálok, meg nem játszom meg magam és segítek másokon. Katolikus iskolába járunk, mindketten jó szellemiség vagyunk. Ő minden hétvégén dolgozik, van egy 1,5 éves keresztlánya én meg szeretnék dolgozni.
2015. febr. 1. 23:55
29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) mindenkinek a legjobbat kívánom! :) remélem hasznosan feltudom használni a tanácsotokat a megfelelő pillanatba :)
2015. febr. 1. 23:57
30/36 anonim válasza:
Jó hallani, hogy vannak még normális értékrenddel bíró fiatalok. Hogy elveszíted-e? Hááát, én nem igazán ismerek olyan embert, aki teljesen monogámiában élne! Szinte borítékolható, hogy kíváncsiak lesztek másra is, és szinte az is biztos, hogy olyan hévvel lesz a szerelem, hogy el nem tudjátok képzelni a párotokat mással, így valaki, a kíváncsibb, ő esz a galád szakító! :D Ez van, elég kicsi az esély a holtomiglan-holtodiglannak, ahhoz a jelen szexista társadalom által keltett vágy a normális értékeket érző embereket hatalmas, sokszor bevállalhatatlan kompromisszumokra kényszeríti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!