Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért menekültök párkapcsolatba?
Ne hidd hogy nagyképűen hangzik az hogy szép vagy mert nyílván az vagy. A realitást nem szabad nagyképű megnyílvánulásként értelmezni. Meglep amiket írtál. Ilyen sokan vannak akiket zavar egy nő önállósága? Zavarja őket az egyenrangúság? Elvárják hogy bálványozza őket a partnernőjük? Nagybetűs férfinak képzelik magukat? Számukra taszító és nőietlen az aki önálló és képes eltartani saját magát? Ilyen mélyre süllyedt a férfitársadalom? Ilyen szinten deformálódott a hímnemű népesség?
Észre sem vettem. Elhiszem hogy nem te találtad ki ezeket természetesen. És előttem sem ismeretlen a jelenség nyílván de a mértéke meglep. Az viszont nem lep meg hogy ilyen 'kínálatból' nincs kedved választani. Ne is válssz ha szabad javasolnom -bár nem kívánok a magánéletedbe beleszólni- mert egy ilyen férfi típus aki igazából csak a kűlső jegyek miatt nevezhető férfinak, érdemtelen arra hogy téged vagy egy hozzád hasonló nőt "kapjon" partnerének szerelmének. Komoly erény nálad hogy képes vagy várni, visszautasítani, saját utat járni. Minden elismerésem!
A kitartás és az elvhűség sosem marad eredmény nélkűl! Hagyd figyelmen kívűl azt a viselkedésformát amit tapasztaltál mert egy elmaradott állapot és egy pillanatra se engedd hogy az önbizalmadban megingasson. Az a jelen és a jövő követendő gondolkodás és viselkedés mintája amit te képviselsz!
Elnézést ha esetleg ismerkedési szándékot éreztettem a válaszaimmal, szó sem volt részemről ilyesmiről. Egy új kapcsolat jelenleg és még egy jó ideig kizárt nálam is. Részt veszek egy a fizika tudományhoz kapcsolódó kísérletben ami teljesen leköt minden tekintetben. Én protonokkal, neutronokkal, atommodellekkel, Planck időegység alatt zajló eseményekkel és ehhez hasonló furcsaságokkal fekszek le este és ébredek korán reggel. Ez az egyetlen időtöltésem hogy itt a gyk-n kérdéseket teszek fel a női lélek titkairól ami nagyon hasonló az univerzumhoz. Igaz, egy egészen kis különbség mégis van a kettő között.
Az hogy a nők lelke bonyolultabb.
Köszönöm a válaszaidat, minden jót neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!