Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes, ettől én büszkébbnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes, ettől én büszkébbnek fogom érezni magamat?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki rég óta tetszett, de 1 hónapja jött meg az a kicsi plusz, amitől kedvelem őt. Nagyon sokat beszélgettünk, volt hogy napi 6-7 órát is. Igaz nem sokat írt és általában én hoztam fel a témát, de eldumáltunk. 4 éve ismerem, volt 1 öngól, amivel elárultam mit is érzek iránta idő előtt. Ő benyögte egyből a "maradjunk barátok" szöveget. Elfelejteni nem szeretném, küzdeni szeretnék érte, hátha megszeret idővel. Ez után is beszélgetünk, igaz, hogy kevesebbet. Heti 2x találkozok vele. Ha feladnék mindent, akkor nem érezném magamat úgy, hogy én mindent beleadtam volna és csak szomorú emlék lenne számomra. Lehet hogy nyomulósnak tart, de úgy gondolom, hogy megéri egy ilyen lányért a vívódás. Nem volt még barátja, 5 embert már kikosarazott, 17 éves.

17F

#szerelem #küzdés #vivódás
2015. jan. 31. 03:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez egy fapina.

Azért beszélget veled, hogy kihasználjon és jól megalázzon. Soha semmit nem fogsz tőkle kapni.

2015. jan. 31. 03:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát, sajna én is ettől félek, hogy reménytelen, de engem megnyugtatna, ha úgy mondana nemet, hogy mindent megtettem érte. És akkor nem azt fogom érezni, hogy balek voltam.
2015. jan. 31. 04:08
 13/14 anonim ***** válasza:

"Maradjunk barátok" = "csúnya vagy".

Egyébként ha már 5 embert kikosarazott, akkor esélyes, hogy ő is a herceget várja fehér lovon.

2015. jan. 31. 08:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazából muszáj "barátoknak" maradnunk, nyilván az ő részéről semmi barátság nincs, mert nem keres (csak ezzel az a gond, hogy hiteget, mert amikor ráírok több órát eldumálunk). Együtt járunk edzésre, lehetetlen, hogy elkerüljem és nem is akarom, nehogy már rosszul érezzem magamat, mert szeretem :D Felnőttként viselte, ugyan úgy dumálunk azóta, semmi nem változott, csak tudja, hogy mit érzek. Nyilván én ennél többet akarok, de lehetséges, hogy nem fog menni. Sajnos csak későn fog rájönni mit vesztett :\
2015. jan. 31. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!