Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magamat értéktelennek? Miért nincs önbizalmam?
Szomorú hogy azért tartod magad értéktelennek mert nem barátkoznak veled, meg nem volt még hosszú kapcsolatod...
Az ilyen lányokat tényleg sajnálom.
Én a helyedben alaposan végignézném az eddigi életemet. Milyen voltam gyermekként, milyenek voltak velem az emberek, a szüleimmel milyen kapcsolatom volt. Kicsit belegondolnék, hogy velem miért nem barátkozott senki sem. Mi az, amiben hiányt érzek, mi hiányzik az életemből. Aztán pedig fel lehet tenni a kérdést, hogy jó-e ez így nekem, vagy nem, és ha nem, mit vagyok hajlandó megtenni azért, hogy változzak. Amíg nem szeded rendbe a lelked ezen téren, nem is lesz őszinte kapcsolatod, főleg azért nem, mert azt fogod hinni, hogy egyáltalán nem érdemled meg azt, amit a párod neked ad. Nem fogsz benne tudni megbízni, és szépen ki fogod őt is készíteni.
21/F
Ne légy benne olyan biztos, hogy senki nem szeretne veled kapcsolatot. Lehet, hogy egy hozzád hasonló, félénk srác rólad álmodik.
Egyébként hány éves vagy? Van kedved beszélgetni, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!