Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idáig minden fiú szinte azért volt velem h sexeljünk. és elég rövid idö alatt. Nincs semmi önbizalmam mit tegyek h a fiú felfigyeljenek rám és ne csak a sex véget?
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 13:21
2/15 anonim válasza:
majd egy 10 év múlva tedd fel újra ezt a kérdést és múlt időbe! :)
3/15 anonim válasza:
Mert csak azokat vetted észre, akiknek csak erre kellettél. Próbáld leszűrni, hogy ki az aki csak szexre megy. Amúgy lehet most jót tenne, ha nem ismerkednél egy ideig.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le velük
2014. dec. 25. 13:26
5/15 anonim válasza:
Akkor meg mit rágod itt magad? Jaj minden fiú csak azért van velem blabla azt hiszem ha így folytatod ma át se gyere!:)
6/15 anonim válasza:
segítek egy kapcsolat úgy az egészséges, ha szex is van benne. Honnan veszed, h csak ezért kellesz?
7/15 anonim válasza:
Ha csak a kanos Brad Pittekkel állsz szóba, ne csodálkozz. Keress, egy nem túl helyes, nem csak a szexen agyát törő pasit. Minden más lenne. Ribizlikém.
8/15 anonim válasza:
főznöd is kell, mosni, takarítani.
9/15 anonim válasza:
7ebben teljesen igazad van de nem kenne le ribizli. Mert szajba talalak rugni, csak en r*bancozhatom le.
10/15 A kérdező kommentje:
Figyelj ide nem vagyok ribizke meg nem attol függ h ki helyes és ki nem a szeretett nem ebböl áll nem tudom hány éves vagy de elég butának tünsz
2014. dec. 25. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!