Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El jöhetett az idő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tuxperec kérdése:

El jöhetett az idő?

Figyelt kérdés

18/f.

Nagyon rövidre fogva.

2 évig voltunk nagyon közeli barátok egy lánnyal, mindenben meghalgattuk, segítettünk a másiknak, de egyikünk sem mert belemenni egy komolyabb kapcsolatba, mert nem voltunk biztosak, hogy szerelmesek voltunk egymásba. Aztán most lesz majdnem fél éve, hogy megelégelve ezt a túl közeli barátságot választás elé tettük magunk, vagy járunk, vagy elvágunk minden szálat egymás között. Nagyon röviden, eljutottunk oda, hogy hazakisérvén a kapuban megcsókoltam, majd azt mondta, hogy nem érezte azt amit kellet volna, olyan volt mintha a testvére csókolta volna meg.Azóta szinte nem is beszéltünk, mert azt mondta idő kell neki,azóta türelmesen várok kisebb nagyobb sikerekkel. Arra levő tekintettel, hogy ma van a szalagavató ünnepségünk és még nem táncoltam vele, szerintetek rossz kimenetele lenne ha felkérném táncoltni? Úgy érzem, hogy ha most nem kérem fel, többet nem lesz lehetőségem rá.

2015. jan. 30. 12:38
1 2
 11/14 Költőnő? ***** válasza:

minek lenne rossz kimenetele? h felkérted táncolni? Az miért bűn? Az még nem petting, hanem csak egy tánc. Ez az egyik.

A másik az, h ez igenis férfias, elegáns lépés, elő az önbizalommal:)

Egy csibészes félmosolynak majdnem mindig megvan a hatása :)

Illetve a barátságotok. Vége lesz a sulinak, gondolom másfelé mentek, amúgy is lazulna vmennyit. Ez már-már törvényszerű.

Szóval ezek miatt írtam, h nincs veszítenivalód.

2015. jan. 31. 07:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Megtettem, köszönöm a bíztatást! :)
2015. jan. 31. 11:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Ku*vának nem ku*va, de hogy a nagy egója sokmindenben megakadájozza az biztos. A probléma ott van, hogy én már elértem azt a szintet, amikor már velem szemben kénytelen letenni az egóját. Ergo, láttam azt ami belől van, s at mind jó, csak valakinek szépen rá kéne döbbenteni a dolgokra. Úgy reméltem ez én lehetek, el is értem azt a szintet, ahol már amit mondok neki nem lepereg, hanem tudok hatni rá, de ugyebár a küszöbön szépen tönkrement minden. A feladat, hogy ezt megtegye, másra fog várni és bízok benne, hogy ebből a lányból kilehet hozni azt a szépet ami belől van.

Köszönöm a válaszokat, lezárom a témát! :)

2015. jan. 31. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Komolyan kezdek aggódni a fiatalságért. Itt vagytok ketten, világosan látszik, hogy nem egymáshoz valók vagytok, de egyikőtök sem elég bátor mást keresni magának, inkább vergődik egy kilátástalan, húgymeleg "barátságban". Vedd elő a tökeidet, kérdező, és nézz körül a húspiacon. Milliónyi csaj vár rád, ha egyszer lesz bátorságod az ismerkedéshez.
2015. jan. 31. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!