Yx5 kérdése:
Mitől nem jöhetett meg ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Március elején történt velem egy olyan hogya barátommal (még szüz voltam) megpróbáltuk a szexet. Addig ment is még rendesen belém hatolt, egy egy 3másodperc mulva ki is jött belőlem, nem fájt meg semmi csak nem voltam felkészülve még az aktusra, és abbahagytuk . azóta nem is próbálkoztunk vele. persze ezt védekezés nélkül csináltuk . és március végén rendesen meg jött ahogy kellett, de most már egy hetet késett, és kezdek aggódni hogy vajon mitől lehet. ennyitől lehetek terhes talán ? vagy valami más baj ? foduljak orvoshoz ?
a válaszokat nagyon megköszönöm :)
2014. ápr. 29. 21:23
2/5 Moszuke válasza:
ha már 1x megjött az együttlét óta akkor más oka lesz a késésnek. nagyon ritka a terhesség közbeni menzesz
3/5 anonim válasza:
A leírtakból úgy tűnik, hogy a fiú el sem élvezett, szóval ez kizárja a terhességet. Ha mégis, akkor is kicsi rá az esély, ha nem fájt, valószínű még nem szakadt át a szűzhártyád. A menzesz késését sokminden okozhatja. Többek között a rendszertelen étkezés, vagy a stressz. A terhességtől nagyon tartó nők hajlamosak ehhez hasonló tüneteket produkálni. Szerintem várj még egy kicsit, nyugodj meg és meg fog jönni. Forró fürdővel még siettetheted is. Ha 4-5 napon belül nem jön meg, az is lehet, hogy valamilyen betegség, fertőzés áll a háttérben. Menj el dokihoz, de szerintem a terhesség nagyon valószínűtlen.
4/5 anonim válasza:
Itt kérdezősködsz? Terhességi teszt, nőgyógyász, és megnyugszol, vagy ha betegség miatt nem jött meg, add gyógyszert.
5/5 anonim válasza:
Vagy velem már megtörtént párszor, hogy csak úgy kimaradt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!