Szerintetek igazat mondanak azok a 14-15 éves lányok, akik azzal menőznek, hogy minden hónapban mással vannak, és már nem szűzek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 10:51
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Akik esetében igaz, azokat sajnálom. Akik esetében nem, azokat is.
2/11 anonim válasza:
azon a lányon, aki minden hónapban mással van, azon az meglátszik.
3/11 anonim válasza:
Biztosan...de őszintén szólva k*rva büszkék lehetnek, hogy minden hónapban mással tömik egymást, főleg úgy hogy még csak 14-15 évesek...
4/11 anonim válasza:
Hát,a legtöbb nem dicsekszik vele,csak csinálja...
És nem is mondom,hogy érdekel,általában nem foglalkozom velük.
5/11 anonim válasza:
Akik az ismeretségi körömből ezzel dicsekedtek, azokról kivétel nélkül kiderült, hogy kamuznak.
A legjobb egy osztálytársam volt, 15 évesen előadta, hogy ő a nagy pasifaló, aztán két évvel később, amikor jóban lettünk, elkezdett keseregni nekem, hogy neki még sose volt fiúja. Na szép..
6/11 anonim válasza:
Hát én csak szánni tudom őket. Gondolom te is ismered a zár meg a kulcs esetét. Az a lakat semmit nem ér amit az összes kulcs kitud nyitni, de azt a lakatot amit csak egy kulcs tud kinyitni na az már az igazi.
23F
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, igazából akiktől ezt hallom az osztályban nem is szép lányok ( jó én sem vagyok tökéletes ) és még flegmáznek is, nem is értem, hogy kinek kellenének, csak mivel lassan már mindenki azt állítja, hogy túlvan az elsőn, picit szégyenlem magam, hogy én nem, és nemtudom, hogy csak mondják, mert ez menő ( am nem ) vagy valóban én vagyok lemaradva! :)
2013. ápr. 20. 11:09
8/11 anonim válasza:
Bízom benne hogy nem igaz de sajnos sok esetben az.
9/11 Andii1 válasza:
15 évesen már nem gáz, ha nem szűzek.. és mikor a 11-12-13éves kilányok szexelnek? NA AZ MÁR GÁZ!
10/11 anonim válasza:
Válassz értelmesebb barátokat, keress normálisabb ismerősöket. Még nem hallottam ilyet, h csajok ezzel menőznének, sztem ők igazából nem nagyon szokták reklámozni, h mekkora r*bancok, csak a kib*szott idióta, elmaradott csajok, akik így akarnak menő csajok lenni, szóval kamu lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!