Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok nélküle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok nélküle?

Figyelt kérdés

Ezt a sok érzelmileg korlátolt fiatalt!

Nincsenek szüleik akik felkészítsék az életre?

Nem tudom nem szeretni! Pedig egy troger aki kihasznál!

Nem tudom elfelejteni! Pedig ha megvoltál neki csak a múlt leszel!

Ő nem hazudik nekem, csak én kelkek neki! Mert ő azt mondta! Pedig mindenki fogja a fejét, hogy lehetsz annyira naiv, hogy ezeket elhiszed!

Szánalmasnak tartod aki ragaszkodik hozzád, szeret. Pedig elvtelenül ragaszkodsz egy bálványhoz amit magad emeltél!

Szánalmas aki vigyázna rád!

De az elvakult érzelmeid miatt nem érdekel, hogy családok mennek tönkre! Gyerekek sírnak! Hogy pályákat törsz ketté, mert a tanár úr kell neked!

Stb., stb., stb.

Mert neked csak a te érzéseid számítanak! Mindenki sajnáljon miközben átgázolsz bárkin!

Nem érzelem ez gyerekek!

Érzelmi korlátoltság! Sivárság!

És tietek a jövő?

Ments meg Uram minket!

2015. jan. 27. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
2015. jan. 27. 20:34
 2/9 opened paradise ***** válasza:
Szólott vala a Gyk prédikátor és lesújtott mindenkire a pirossal!
2015. jan. 27. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Paradise!

This is not the Paradise! This is Hell!

2015. jan. 27. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
szóval te sose követtél el hibákat, nem tetszett meg olyan,akinek te nem jöttél be, nem csináltál sose semmi hülyeséget,főleg tizenévesen?:P
2015. jan. 27. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Te egy kiábrándult 40-es, 50-es vagy?

Figyelj, elmondok neked valamit: igen, manapság igencsak sok a bunkó, paraszt, átgázoló, leszarom típusú fiatal, akit senki más nem érdekel, csak saját maga, az ő "érzelmei" (ha éppen vannak neki), a Convers csuka meg a Gucci táska (fiúk-lányok egyaránt), meg a pénz (a saját anyját is 10Ft-ért), a Facebook, meg a pláza. Ennyi az "életük"

De igenis vannak, akik szeretnének majd családot, normális keresetet(nem nyomorogni, hanem NORMÁLIS szinten megélni, nem feltétlenül egy rózsadombi villában), mindezt úgy,hogy nem gázolnak át senkin. Igenis vannak, akik szeretnének normális életet, vannak érzéseik. Igenis vannak normális fiatalok, akik nem hányják össze minden szombat hajnalban a BKV-t, mert annyit ittak, hogy más 2 élet alatt sem iszik annyit, és olyanok is vannak, akik nem fekszenek össze minden jött-ment trógerrel/libával.

Az első részekhez pedig: ez nem csupán a fiatalok "kiváltsága", hogy beleszeretnek olyanokba, akik nem érdemlik meg, tessék megnézni a sok-sok tönkrement kapcsolatot/házasságot....

Egyébként az olyan tiniktől mit várunk, akiknél "mijen, ijen, wan, lécci, szal, muszály, stb" a normális? :)

Szóval, muszáj volt megvédenem a mai fiatalok becsületét, mert bár a legtöbben nem érdemlik meg, hogy bárki megvédje őket, de az a kevés, nos...az nagyon is!

(Az már csak egy kültői kérdés részemről: A mai generációt, tiniket, a mai 40-50 évesek nevelték ki. Éppen azok, akik szidják őket rendíthetetlenül...Ha ilyen sok az idióta tini, ott valami csak hibádzik a nevelésben is, nem?)

2015. jan. 27. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyébiránt, a fiatalság arra való, hogy az ember hülye legyen, úgymond. Hibázzon, tanuljon, szeressen olyat, aki nem érdemli meg, mert így tanulja meg a jövőben, hogy ki is érdemes a szeretetére.

Elóző voltam.

21L

2015. jan. 27. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:

#5-6! Tudjuk állampolgári jogon h*lye mindenki!

Nem bántásból! Szöveg értelmezés!

Nem a "normálisokról" szól! Nem a személyeskedés az érv amit felhoztál! A jelenséget nem teszi jelentéktelenné a korom!

És hogy fiatalként szerinted mindenki hibázhat, tanulhat? Igen! De nem mások kontójára! Életek tönkretételével!

2015. jan. 27. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

De, megteheti, az más kérdés, hogy undorító dolog.

Egyébként, a kérdésedben is szerepel: "nincsenek szóleik, akik felkészítsé az életre?" De, szüleik vannak. De nincsen édesanyjuk/édesapjuk, aki nevelné őket, a mai kölyköknek mindent szabad, meg a mai tiniknek-fiatal felnőtteknek is az volt. Nem nevelték meg a kölyköket a szülök, amolyan jóvanazúgy' hozzáálással jobb esetben a gyerek felnevelte saját magát, rosszabb esetben felnevelte az utca / haverok.

Hol voltak a szülők?! Miért szidják most ezeket a fiatalokat azok az emberek aki NEM nevelték meg őket, pedig kötelességük lett volna?! És ezt miért nem látja be egy középkorú sem?...

Bár a saját korsztályomról van szó, sok mindenben egyet kell, hogy értsek veled, de egy valamit ne felejtsen el egy 40-50 éves ember sem: a mai 15-25 éveseket Ti neveltétek fel, senki más.

2015. jan. 27. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Én nem! Az biztos! És ahogy írtad, ironia van benne! Egy laktérben vannak a szűlők. De nem nevelnek! TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Azután jön a sirás! Én nem ilyennek neveltem! Igaz! Nem is nevelte, oktatta tanította!

Hogy pl-ul ma elveheted másét! De te se leszel örökké fiatal!

Veled is megtörténhet! Nagy valószínűség szerint meg is fog történni!

2015. jan. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!