Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 4 éve lennénk együtt. Nagyon szeretjük egymást,de nagyon sok hullámvölgy van a kapcsolatunkban. Ezalatt arra gondolok,hogy az első félévben megcsalt. Nagyon sokszor szakítunk,de ez az idő nincs egy hét sem általában. Minden szakítás után,ráír minden létező lány ismerősére és kavar velük,stb. De csak írásban,ezért mindig elnéztem neki,mert mégsem élőben csinálja.. de mivan,ha ott is? Sokszor törli ezeket a beszélgetéseket és tagadja. Aztán,ha kiderül én vagyok a rossz,a hisztis és féltékeny.. de ennyi hülyeség után,szerintem ez normális.. nem is tudom mi lenne a kérdésem.. talán az,hogy szeret? miért van szüksége más lányokra? miért csinálja ezt? kérdeztem nagyon sokszor,annyit válaszol,hogy nem tudja,de ne beszéljünk erről.. én nagyon szeretem,ezért vagyok még vele.. de.. mit tegyek? hogy vehetném rá,hogy abba hagyja? vagy hogy jöhetnék rá az okára? mert nem szeretnék több ilyet..

kérlek értelmes válaszokat adjatok vagy tanácsot. Kioktatás nem kell. Volt akivel előfordult ilyen? Mivolt? Válaszokat előre is köszönöm!

21/L

2015. jan. 27. 01:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne vedd kioktatásnak, de gratulálok, hogy ennyi eszed van, hogy még vele vagy, aztán lehet hisztizni meg panaszkodni, hogy 35 évesen még nincs gyereked, mert az idődet ilyen férfiakra szenteled...
2015. jan. 27. 05:09
 2/6 demonlord90 válasza:

Az ilyen jelentőségét elvesztett szakításokat követően te valahányszor visszafogadod (még rosszabb, ha te kezdeményezel), ő egyre inkább azt fogja érezni, h bármit megtehet veled. Teljesen kiszolgáltatottá válsz (váltál). Erre az egyetlen megoldás, ha végre kiállsz magadért! És ha nem is kapásból dobod (pedig ésszerű lenne, de tudom, h nehéz), de elvárásokat támasztasz vele szemben, kicsit érezteted vele, hogy nem tehet meg mindent, s akár el is veszíthet (ez az, ami most meg sem fordul a fejében). Másfelől, mi lehet az, ami miatt nem vagy elég neki egyedül lány, ami másokban megvan, benned nincs? Az újdonság és a kihívás. Ezen szintén változtathatsz ezzel :) Persze egy alapvető kommunikáció is szükséges ehhez, aminek feltételeit az "erőviszonyok" kiegyenlítésével megteremtheted.

Ha nem csak megszokásból van veled, meglátod, le fog tenni valamit az asztalra. Ha pedig igen, akkor tényleg nem éri meg tovább húzni.. S erősnek lenni. Ebben segít, ha (alapvetően) több alapra építkezelm ne pasizz, csak csinálj mást, kicsit szakadj le róla. Legyél többet a barátaiddal, családoddal, tanulj nyelveket, sportolj, stb...

A féltékenykedés (nyomozgatás, vallatás) pedig csak olaj a tűzre!

2015. jan. 27. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a ferfit nem lehet komolyan venni. Ilyen a jelleme. Egy ilyen ferfinak komoly kapcsolat nem valo. Hidd el, a sajat idodet pazarlod egy olyan ferfira aki nem erdemel meg. Ha folyton szakitgattok, az nem megoldas...
2015. jan. 27. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:

szia, kedves kerdezo.

ha nem tudsz vele megegyezni, nem tudod megbeszelni a dolgokat hagyd hogy teljen az ido. kerdezd meg tolle hogy mik a szandekai es ha megiscsak csajozik az mellett hogy te ott vagy neki akkor talan be kellene lasd hogy o nem neked valo.

jobb most szakitani es egy olyan pasival osszejonni aki szeret es meg is becsul, mint 4-7 ev mulva szakitsatok amikor mar jon a gyerek.

hidd el nekem hogy az nem jo ha a gyerek szivja meg a szulok veszekedeset.

talan meg irj pm-et, hatha meg tudom valamit hozzaszolni. remelem segitettem valamit.

2015. jan. 28. 10:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Segítettek igen! Fél elkötelezni magát,ezért van ez,tudom. De így nem mehet tovább ez tény! Ha nem változik,akármennyire is fáj,de tovább kell lépnünk.

Köszönöm szépen!

2015. jan. 28. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalon jöttél össze ezzel a fiúval, egy ilyen fiatal fiútól nem lehet elvárni, hogy csak egy nővel foglalkozzon. Vagy elnézel neki mindent, inkább barátként kezeled, aztán 5-6 év múlva csak kiderül, hogy téged akar-e örökre, és elvesz feleségül, vagy pedig szakíts vele.
2015. febr. 1. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!