Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mindig sokat beszélnek a szexről így, vagy ez azt jelenti, hogy nem komolyan gondolja velem?
Két hónapja járunk, 18 évesek vagyunk. Ő mindig "dugás"-nak hívja a dolgot, és nem úgy érzem, mintha az érzelmes szeretkezést preferálná. Inkább a vad szexet, értitek.
A kérdés a következő: Létezhet-e az, hogy ő egyszerűen csak így tud szexelni, vadul, és nem érzelmesen? Vagy ez egyből azt jelenti, hogy nem érez irántam elég mélyen? És az, hogy így beszél róla és ennyit, jelent valami rosszat, vagy csak az exem volt túl nyálas, és átszokom majd erre? :D
esetleg beszélgess vele erről
gondolom fingja sincs,hogy gondod van vele
sőt ,ha bármi gubancod van beszéld meg vele
meglátod ,milyen frankó kapcsolatotok lesz
Azzal azert legyel tisztaban, hogy a du.gas es a szeretkezes kozott van kulonbseg, a normalis pasiknal is.
Szoval ha nem akarsz csalodni es te a szeretkezest preferalod, akkor ne menj bele.
2 honap meg semmi, ismerd meg jol.
De te eleted.
1. Nyilván megbeszélem majd vele, csak előtte gondoltam megkérdezem, hogy vajon én vagyok-e ennyire paranoiás, vagy tényleg gáz van. Érted. :)
2. Tisztában vagyok vele, hogy van különbség, éppen ez a gond, hogy nála nincs. Még meglátom, hogy beszélem meg vele... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!