Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Istennel szemben bün ha a velünk azonos nemüekhez vonzodunk? :/ Isten azt a parancsolatot hagyta nekünk h szeresük egymást" mert ebben az egyben mind a 10 megfogamlik. Mért itélik el a "más" emberekket?
Kedves Kérdező!
Isten minden gyermekét szereti, Téged is, de nem szereti a homoszexualitást!
És azért nem, mert ez választott életforma, senki sem születik melegnek ill. leszbikusnak!Transzneműség meg főleg egy nagy kamu!
Az alábbi okai vannak annak, hogy valaki melegnek/leszbikusnak hiszi magát:
-nárcisztikus önimádat (leggyakoribb ok!!!A homoszexuálisok általában nagyon szerelmesek saját magukba,és a saját testükre is felizgulnak, de mivel maszturbálni nem akarnak -ami hozzáteszem, szintén káros!- ezért választanak egy azonos nemű partnert. Bár ez a mély szerelem saját maguk iránt a lentebb listázott okok miatt alakul ki!)
-gyermekkori trauma (pl. szülők válása, elvesztése)
-molesztálás/szexuális abúzus
-félelem a másik nemtől (szintén gyakori ok!)
-más neműnek vártak, mint aminek születtél
-média befolyása (egyre több meleg/leszbikus film, és zenei klip, ami menővé teszi a homoszexualitást)
-folyamatosan rossz férfi/nő választása
-vmelyik szülő elnyomó, agresszív viselkedése a gyermekkel szemben
A genetika tehát szerepet NEM játszik abban, hogy milyen a szexuális orientációnk! Mert ha szerepet játszana,minden fiús nőnek leszbikusnak, és minden lányos férfinek melegnek kéne lennie, de a nagy többségük heteroszexuális! A nőies nők, akik pedig leszbikusnak vagy biszexnek hiszik magukat, ők is idővel férfi mellett kötnek ki és velük él
élnek teljes életet.
A meleg közösségben gyakoribb a megcsalás, mint a hetero közösségekben, a párkapcsolatok is nagyon hamar felbomlanak, általában pár hónap után, olyanról pedig nem hallani, hogy egy meleg pár szakítás után újra összejön. Az sem véletlen, hogy a leszbikus párok ritkán élnek szexuális életet, és hamar fel is hagynak kapcsolaton belül a rendszeres nemi élettel. A meleg párok pedig évente átlagosan 6szor csalják meg egymást, és körükben az HIV/AIDS fertőzöttek aránya nagyon magas.(kb. 70-80%-a a hiv fertőzötteknek meleg férfi) És sajnos igaz az is, hogy meleg férfiakban magasabb a pedofíliára való hajlam is. (kb. 6szor több esélye van egy meleg férfinek pedofillá válni , mint egy heterónak.Ez a már említett nárcizmusra vezethető vissza, illetve kora gyermekkori traumákra!)
Isten tehát ezért nem pártolja a homoszexualitást, és Ő nem teremt melegnek senkit! Ez a "túlnépesedés megakadályozása miatt vannak melegek" szintén kamu duma!Mert mint mondtam a homoszexualitás választott életmód, bár tény, hogy fentebb felsorolt okok miatt választják, amik kényszerek!
De jó hír, hogy a meleg életmódból is meg lehet térni!
Egyszerűen személyesen Jézushoz kell egy megtérő imát címezni! pl. ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=uypVy29Mjcw&spfreload=10
Fontos,hogy szívből mondd ezt az imát, és teljesen add magad Isten akaratának, különben nem fog használni!
üdv.
U.i : tudom, hogy nem lesz népszerű a hozzászólásom, de ez az igazság, amit leírtam! Tudom, hogy sokaknak fájni fog! Saját tapasztalatimat osztottam meg ,lévén én is sokáig leszbikusnak gondoltam magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!