Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de nem jo vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de nem jo vele a szex. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

tobb mint 3 eve egyutt vagyunk. vele veszitettem el a szuzessegemet. az elejen nagyon jo volt vele a szex. mahd szetmentunk egy par honapra. addig voltam mas sraccal is..mondjuk vele sem elveztem annyira..

ujra osszejottem a baratommal es telhesen oda vagyoj

k erte. pont nekem valo. szinte mar tokeletes.

de a szex egyaltalan nem jo. szinte nem is emlekszem mikor elveztem el utoljara. hamar elmegy, es neha ez nem is erdekli...

nen tudom mit csinaljak, probaltam mar ra celozni es megbeszelni vele..de nem akarom megbantani.

tonkre mehet emiatt a kapcsolat?

mit tehetek ellene?

2015. jan. 25. 03:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a kommunikáció sem segített. Hiába mondom neki este, reggelre ugyanúgy a régi rendje szerint csinálja, nagyon leegyszerűsítve. Mindennel próbálkoztam...
2015. jan. 25. 15:41
 12/14 anonim válasza:
100%
Ha nem tud és nem akar kielégíteni akkor keress egy odaadóbb társat az ilyen kapcsolat nem vezet jóhoz
2015. jan. 25. 19:25
 13/14 anonim válasza:
gondold alaposan végig, hogy valóban csak a szex a probléma vagy esetleg más is van a háttérben. Én is jártam hasonló cipőben, és sajnos nekem az a tapasztalatom, hogyha az ágyban gondok vannak, akkor valószínűleg azon kívül is akad valami...
2015. jan. 25. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#12-es jól mondta. Fel fog őrölni a kielégítetlenség. Nem vagyunk egyformák, nem illünk össze mindenkivel. Ha mindemellé még a partner is csapnivaló szerető, borítékolható a kapcsolat bukása.
2015. jan. 26. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!