Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de nem jo vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de nem jo vele a szex. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

tobb mint 3 eve egyutt vagyunk. vele veszitettem el a szuzessegemet. az elejen nagyon jo volt vele a szex. mahd szetmentunk egy par honapra. addig voltam mas sraccal is..mondjuk vele sem elveztem annyira..

ujra osszejottem a baratommal es telhesen oda vagyoj

k erte. pont nekem valo. szinte mar tokeletes.

de a szex egyaltalan nem jo. szinte nem is emlekszem mikor elveztem el utoljara. hamar elmegy, es neha ez nem is erdekli...

nen tudom mit csinaljak, probaltam mar ra celozni es megbeszelni vele..de nem akarom megbantani.

tonkre mehet emiatt a kapcsolat?

mit tehetek ellene?

2015. jan. 25. 03:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mond el őszintén, hogy mire vágysz! hidd el, ő ha szeret,örülni fog, ha mondasz neki ötleteket!

próbáld finoman mondani, hogy szeretnéd,ha több előjáték lenne

lehet először orálisan kell kielégítened, hogy utána jobban bírja az aktust! de mindenképpen ő is nyaljon ki előtte alaposan

2015. jan. 25. 03:28
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Nézzétek a TV-t
2015. jan. 25. 03:28
 3/14 anonim ***** válasza:
48%

"hamar elmegy, es neha ez nem is erdekli.."

Sajnos, de igen tonkremehet a kapcsolat.

Tehat onzo. Ha igazan szeretne, akkor nem csak magara gondolna, hanem rad is.

Nem illetek ossze.

En hanyagolnam a helyedben, szakitanek vele.

Fogsz nala jobbat is talalni, akinek fontosak lesznek a te igenyeid is es igazan szeretni fog teged.

Az, hogy szereted, meg elfog mulni, ha a negativ oldalara is gondolsz, pl. hogy onzo.

Egyebkent meg a kommunikacio elengedhetetlen egy jo kapcsolathoz.

Nem celozgatni kell, hanem kerekperec megmondani, hogy mi zavar teged. Egy fefri jobban ert abbol mint a celozgatasbol.

Ennyi erovel, akkor senkivel se beszeld meg ha bant valami, mert attol felsz, hogy megbantod.

Ez nem igy mukodik vagyis nem igy kene mukodnie, mert igy csak te fogsz szenvedni.

De te eleted.

2015. jan. 25. 03:32
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

"lehet először orálisan kell kielégítened, hogy utána jobban bírja az aktust! de mindenképpen ő is nyaljon ki előtte alaposan"

Ne legyel mar undorito, koszi. :)

2015. jan. 25. 03:33
 5/14 A kérdező kommentje:

probaltam vele beszelni..hogy lehet hogy tobb elojatek kellene..egy darabig figyelt is ra..aztan minden a regi lett

de nem szeretnem elhagyni...nagyon szeretem..tenyleg minden masban tokeletes...nemtudom hogy ezt hogy tudnam kikuszobolni..en probalok vele beszelni..de csak rovid tavon hat

2015. jan. 25. 03:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

talán próbálj többet kezdeményezni úgy, hogy te irányítasz! több előjáték,több pózváltás is segíthet azon, hogy ne menjen el hamar!

bocs, ha valakinek az orális szex undorító, nem akartam megbántani senkit.

2015. jan. 25. 03:55
 7/14 A kérdező kommentje:

ezen szerintem semmi sem undorito.

nagyon szepen koszonom a tanacsot! megprobalom:)

2015. jan. 25. 03:59
 8/14 anonim ***** válasza:
de mindenképpen legyél hozzá őszinte!ha igazán szereted,megbízol benne és ő is benned ...
2015. jan. 25. 04:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Az én párommal se jó a szex,bár nekem mindig van orgazmusom(nem általa)Olyan az ágyban mint a nyulak.
2015. jan. 25. 04:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Kommunikáció.
2015. jan. 25. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!