Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levani kérdése:

Szerintetek mi a szerelem?

Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni hogy valaki szeret valakit.. Mik azok a tényezők. Tudom hogy a szeretettet érezni kell, de mi van ha nem érezzük, mert a másik nem olyan típusú aki ezt kimutatja. Akkor honnan tudjuk, hogy tényleg szeret minket.

2015. jan. 22. 22:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Férfiak, ha szerelmesek lesztek / vagytok egy nőbe, hogyan viselkedtek vele? Királynőként kezelitek?
2015. jan. 22. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:

A szerelem a szerelem sötét verem!

Mondá Petőfi

2015. jan. 22. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez a királynőként kezelés szerintem nagyon elcsépelt dolog, mindenki belátja (vagy kéne), hogy hosszútávon kivitelezhetetlen a veled egyenrangú társad összes kívánságát maradéktalanul teljesíteni.

Szerelmes vagy valakibe? Járj a kedvében, a realitás talaján maradva, amit évek múlva se lenne gond teljesíteni, de a legfontosabb, hogy tartsd tiszteletben, fogadd el a véleményét, döntéseit, ne tegyél meg vele olyat, amit magadnak sem kívánnál.

2015. jan. 22. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
A ragaszkodás egy kóros formája.
2015. jan. 22. 22:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Ezzel teljesen egyetértek. Az létezik hogy pl 1.5 évig együtt jár egy pár, az elején a férfi mindent megtesz, végülis azzal nincs is baj, de az érzelmeit már nem mutatja úgy mint anno. Pl minden nap leírja mennyire szeret, este lefekvésnél mindig a szokásos puszi, de ezt másfél év után már nem teszi? Értem én hogy egy idő után már megváltoznak a dolgok, de másfél év után nem hiszem hogy így kellene viselkedni, holott a másik fél szóvá is teszi, hogy így nem érez semmit és neki szüksége van rá, és akkor sem történik semmi.
2015. jan. 22. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Így van, ezért nem szabad túlzásba vinni az elején, mert úgyis az lesz a vége, hogy az egyik félnek "kevés" lesz.
2015. jan. 22. 22:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, és én most pont ebben a cipőben vagyok. Ilyenkor az ember teljesen elbizonytalanodik..
2015. jan. 22. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Könnyen átválthat megszokásba az egész, csak ha te ez alapján elbizonytalanodsz, akkor már itt megette a fene az egészet, mert könnyen lehet, hogy igazából te nem vagy (voltál) szerelmes, mert csak az állandó kedveskedés, illetve babusgatás "számított".
2015. jan. 22. 22:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem csak az számít, csak én úgy gondolom, hogy ha valaki szeret valakit akkor mindig megpróbal a kedvébe járni a másiknak. Persze nem mindig jön össze mert hát mindenkinek nem lehet jó napja pl..
2015. jan. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!