Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levani kérdése:
Szerintetek mi a szerelem?
Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni hogy valaki szeret valakit.. Mik azok a tényezők. Tudom hogy a szeretettet érezni kell, de mi van ha nem érezzük, mert a másik nem olyan típusú aki ezt kimutatja. Akkor honnan tudjuk, hogy tényleg szeret minket.2015. jan. 22. 22:07
1/19 anonim válasza:
Én + pogácsa = szerelem.
Én + barátnő = gondok
3/19 anonim válasza:
Mi a szerelem?lyan biokémiai folyamatok összessége, amely rábírja az egyedet arra, hogy folyamatosan szexuális kapcsolat létesítsen egy ellenkező nemű egyeddel, mivel a női termékenység ciklikus, így az aktusnak akkor kell megtörténnie mikor az anya az ovuláció környékén van, így a szexuális aktusok magas száma biztosítja az egyedeknek, hogy a petesejt megtermékenyülőjén. mivel az utódok száma jellemzően egy, lassan fejlődik az embergyerek, ezért a szerelem biokémiai folyamatai évekig eltarthatnak, hogy kényszerítsék az apát és az anyát az együtt maradásra, ami az utód számára előnyös, nagyobbak a túlélési esélyei.
5/19 anonim válasza:
Azt felejtik el legtöbben, hogy a szerelem egyben tiszteletet is jelent, tehát attól, hogy valakit "megmentek", meg "azt akarom hogy neki jobb legyen" még nem biztos, hogy tisztelem is. Ennyi erővel szerelmes lehetsz az utcáról befogadott kutyádba is.
7/19 A kérdező kommentje:
De a szex az jó lehet mással is, akibe nem vagyunk szerelmesek. Ezért vannak a másokkal való össze járások..
2015. jan. 22. 22:11
8/19 A kérdező kommentje:
A tiszteletet lassan elfelejti mindenki.. És hát ez nagy baj. Egyre többen csalják meg egymást, mintha az egy megoldás lenne.
2015. jan. 22. 22:13
9/19 anonim válasza:
Sok emberben felmerült már ez a kérdés, mindenki máshogy éli meg.
1.: valakinek = a szexel, annak is igaza van
2.: valakinek = azzal, hogy jó vele lenni, annak is igaza van
Nekem például azt jelenti, amikor meglátok egy nőt és akárhogyan is telnek a napok, nem merül feledésbe...
10/19 anonim válasza:
Tisztelet? Kihalofélben levő fogalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!